Ja toinen temppu, jatkaa tule ilmaiseksi ja Windows 10

Ja toinen temppu, jatkaa tule ilmaiseksi ja Windows 10

Vaikka tarjous on päätynyt 29. heinäkuuta Microsoft omistaa työkalua ladattavaksi, jossa sinun täytyy muuntaa Windows 7 / 8.1 Asennus Windows 10

Pian virallisen päättymisen jälkeen tarjouksen päivittää Windows 10 ilmaiseksi, oli selvää, että tämä ei ollut tarkoitus kokonaan vakavasti pään kanssa: Kuten raportoitu voi olla Microsoftin verkkosivuston pieni ohjelma nimeltään "Windows10upgrade24074.exe" lataus, joka muuntaa olemassa oleva Windows-7 / 8.1 asennuksen Windows 10. Kuitenkin sivusto on suunnattu vain käyttäjille toimintoja toiminnan helpottamiseksi Windows, kuten suurennuslasi tai lukemisen ääneen toiminto. Mutta ei ole tarkistaa, onko jokin oikeasti käyttää tällaisia ​​toimintoja. Ja hyvä omatunto muotoiluun "Kyllä, käytän apuvälineitä" Vahvista, että et ole itse luottaa apuvälineitä. On jo tarpeeksi, jos esimerkiksi havainnollistettu koulutus tietokonetta ajoittain jopa suurennuslasilla, mitä se on nyt.

Windows 10

Windows 10

Windows 10 on tarkoitus olla viimeinen Windows on klassisesta käyttöjärjestelmästä "Windows palveluna", Mutta vaikka Microsoft on esittänyt sen ensimmäisenä vuonna, siellä on paljon arvosteltu klo tiedonkeruu- mania ja ryntäily päivittää.

  • Ilmaisen päivityksen Windows 10
  • Tämä on uusi, se on parempi, että on pahempi
  • nachgehakt: vastauksia Windows 10
  • Lisäominaisuuksien päivitykset: kotiin heti Pro neljän kuukauden jälkeen
  • master data kerätä mania
  • Vinkkejä Cortana
  • Anniversary päivitys Windows 10
  • Enemmän liittyvät Windows 10

Windows10upgrade24074.exe kaikille

Ja toinen temppu, jatkaa tule ilmaiseksi ja Windows 10 Kolme samanlaista ohjelmia, mutta käyttäytyvät eri tavoin riippuen niiden tiedostojen nimet.

Kun testataan Heise Online nyt osoittautunut, että Microsoft muuten samanlaisesta muualla tarjoaa saman ohjelman eri nimellä, mutta ladattavissa: Sivustolta "Windows 10 Päivityshistoria"Joka voi myös vedota Windows 7 ja 8,1. Microsoft ei rajoituksia sivulla Lataa ja ei myöskään mainita mitään ehtoja. Sen sijaan on vain: "Haluatko päivityksen? Klikkaa alla olevaa painiketta ladata."

Mitä päätyy levylle, kun lataus on erilainen kuin on kuvattu vain nimi, tämä on ohjelma "Windows10upgrade28084.exe" - mutta nimi valvonta kutsun jälkeen käyttäytymistä ohjelman: Jos vain se käynnistetään Windows 7 / 8,1, se vaatii aikaa lisenssiavaimen Windows 10. Kuitenkin, kun käytetään laajasti hakkerointi työkalu "explorer.exe" käyttää ladatun ohjelman "Windows10upgrade24074.exe" nimetä, kysyntä on jätetty pois avaimen. Sen sijaan se muuntuu helposti olemassa olevaan Windows 7 / 8,1 asennuspulmat aktivoidussa Windows 10 mikronia.

toinen lähde

On vielä yksi ladata lähdekoodin Microsoftin itsensä tähän ohjelmaan: sivusto "Windows 10 Lataa", On kuitenkin käytettävissä vain, jos soitat näytön Windows 10 Sen jälkeen nimetty "Windows10upgrade9252.exe", Jälleen nimeämällä tarpeeksi "Windows10upgrade24074.exe",

1 10

Windows 10: Ensimmäiset askeleet päivityksen jälkeen (10 kuvaa)

Ensimmäisessä vaiheessa, kun kirjaudut sisään tilillä, jota käytit edellisessä käyttöjärjestelmässä. (Legend: Vihreä - klikkaa tästä, Punainen - tästä säätö)

(AXV)