Ultraääni skanneri taskussa asettaa uudet standardit hinnan ja käytännön hyötyä

Ultraääni skanneri taskussa asettaa uudet standardit hinnan ja käytännön hyötyä

Suuret laitteet saadaan parhaat kuvat, mutta uudenlaisen Ultraäänikuvauslaitteet viedä voisi luoda kokonaan uusi markkinasegmentti. Lääkärit odotan enemmän joustavuutta.

Käynnistysvaiheen perhosverkkoa Yhdysvaltain Connecticutin osavaltion haluaa tuoda ennen tämän vuoden loppua, uusi ultraääni skanneri markkinoilla, joka on paljon helpompi käsitellä ja halvempaa kuin mikään aikaisemmin saatavilla olevista malleista. Laite lähettää kuvia älypuhelimen ja on hinnoiteltu 1199 dollaria. Kuten aiemmin on ensimmäinen se käyttää ultraääni- aaltojen sijaan värähtelevän kiteitä pieniä rumpuja, jotka on syövytetty puolijohdesiru. Raportoitiin Technology Review verkossa "Ultraääni mennä".

Perhonen perustettiin vuonna 2011 Jonathan Rothbergin, yrittäjä mieluummin kohteessa biologian käytön puolijohdetekniikan. Kesti kahdeksan vuotta kääntää hänen konsepti ultraäänilaite on tuote. Sen sijaan, että värähtelevän kiteiden se käyttää "kapasitiivinen mikrotyöstetty ultraäänianturi" lyhyt CMUTs - pieni ultraääni lähetin puolijohdesirulle noin kokoa postimerkki. Yhtiö rahoitetaan $ 100 miljoonaa euroa.

Yksi hänen neuvonantajia, John Kendall, ultraääni kapellimestari päivystyspoliklinikalla Denver Health Medical Center. Materiaaliin Butterfly skannerin kuvia, hän sanoo, että he eivät ole yhtä yksityiskohtaisia ​​kuin suuri laitteita, jotka on siirrettävä rullilla. mutta on erittäin tärkeää, jos voitaisiin saada helpommin diagnoosit. Ja tässä on perhonen laite niin paljon halvempaa ja siten helppo kuljettaa tämän vertailun melkein ollut reilua, "On äärettömän mobiili. Tämä ei ole enää sama laite luokkaan. "Koska alhainen hinta Butterfly kuitenkin pakko myydä monet sen skanneri päästä kannattavuuteen.

Enemmän Technology Review verkossa:

(SMA)