Valtakunnallinen häiriöitä internet ja puhelin kaapelit Saksassa

Valtakunnallinen häiriöitä internet ja puhelin kaapelit Saksassa

Monet käyttäjät valittavat täysin epäonnistunut internetissä. Vodafone vahvistaa epäonnistuminen monissa osissa maata. Syy ei ole vielä tiedossa.

Vodafone / kaapeli Saksa Internet ja puhelin ovat tällä hetkellä "Suuri osa Saksaa" häiriintynyt. Yhtiö vahvisti tukensa foorumilla. Se vaikuttaa vain Internet-yhteydet kautta kaapelitelevisioverkossa entisen kaapelin Saksa. Monet käyttäjät valittavat viserrys yhteensä epäonnistumisia, vaikka epäonnistumiseen alustojen mennä saatu todisteita yksi. Ensimmäiset tiedot saatiin illalla vastaan ​​17:30.

Teknikko ilmoitetaan

Päivitä 19:30: Samaan aikaan, Vodafone ei puhu asiakkaiden viestinnän "rajoituksia"mutta "vika", Kentän henkilökunta oli ilmoitettu, sanoo tukea foorumi: "Suunnittelijamme kovasti ratkaistakseen tämän epäonnistumisen." Vaikuttavat vain Internet ja puhelin. Häiriöitä katsoessasi televisiota, joka oli valittanut yksittäisiä käyttäjiä, se ei ole tiedossa, tiedottaja sanoi.

Päivitä 21:30: Samaan aikaan on olemassa palautetta käyttäjiltä, ​​että Internet-yhteys on palautettu, ja se on edelleen ääni hyppii. Samalla Vodafone on todennut: "Koska 17:30 on valtakunnallinen rajoituksia osissa meidän kaapeliverkon: jopa 1,8 miljoonaa asiakasta eivät voi soittaa ja surffailla internetissä tai käyttää Internet-pohjaisia ​​video-on-demand. Televisio ei vaikuta. Syy on virhe meidän tietokoneen verkko Frankfurtissa ja Berliinissä. Meidän insinöörit työskentelevät ahkerasti poistaa toimintahäiriö."

Häirintä Vodafone / Cable Saksa take edelleen:

(VBR)