Microsoftin uudistettu webmail-palvelu: Hotmail Outlook

Microsoft sanoo Outlook.com varten Microsoft sanoo Outlook.com varten "yksinkertainen, selkeä käyttöliittymä"Mutta esim. myös keskustella ja sosiaaliset verkostot integroidut(Kuva: Microsoft)

Microsoft on julkistanut uuden webmail-palvelu Outlook.com. Hän korvaa pitkällä aikavälillä Hotmail - yksi ensimmäisistä verkkopostipalvelut ettei koskaan ollut, ja Microsoft oli ostanut vuonna 1998th "Mielestämme on aika keksiä henkilökohtaisen sähköpostin", Toimivaltaisten Microsoftin johtaja Chris Jones sanoi yhtiön blogissa. Microsoft pitää erityisen tärkeänä sitä, että Outlook.com on hyvä käyttää älypuhelimilla ja tabletit.

Outlook.com pesäeron menneeseen ja oli suunniteltu alusta alkaen: alkaen "selkeämpi ulkonäkö" että "uudet yhteydet Socia median sivustot kuten Facebook ja Twitter", Käyttäjät Hotmail ovat vain vaihtaa muutamalla hiiren napsautuksella yhdessä niiden sähköpostin, yhteystiedot ja asetukset.

Outlook.com voi näyttää muun kuvaliitteet kuvaesityksenä Outlook.com voi näyttää muun kuvaliitteet kuvaesityksenä(Kuva: Microsoft)

Pinta Outlook.com pidetään tarkoituksella yksinkertainen, Microsoft korosti esittämisessä palvelun. Sähköposti lähetetään lähetetään asiakirjoja voidaan suoraan tarkastella ja muokata - Microsoftin Outlook.com lahjoitti verkossa versioita Office-ohjelmien Word, Excel ja PowerPoint. Sillä oheinen kuva Outlook.com on oma diaesitys ominaisuus. Tiedot voidaan tallentaa suoraan Microsoftin SkyDrive tallennustilaa verkossa.

"Olemme ymmärtäneet, että meidän täytyy tehdä rohkean"Jones kirjoitti. Vaikka kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä. Näin hankittuja Microsoftin VoIP-palvelu Skype integroidaan myöhemmin. Outlook.com lupauksia, Microsoft, on vapaa, hävitä yli lähes rajaton muisti, roskapostisuodatus ja vapaasti mainonnan monin paikoin.

"Emme skannaa sähköpostin sisältöä tai liitteitä, ja sitä myy mainostajille tai muille yrityksille"Promised Jones. Se oli kaivaa Googlella joiden verkkoon automaattisesti pestä Gmail postilaatikko näyttää sopivan tekstin mainonnan. "Kerromme päättää, haluatko yhdistää niiden sähköpostitilin sosiaalisten verkostojen ja haluavat jota voit sitten käyttää"Jones letkautti päälle. Gmail on suunnattu sosiaalinen verkosto Google+.

Outlook.com, Microsoft on tällä hetkellä käytössä esikatseluna - mutta se oli jo niin pitkälle, että käyttäjät voivat käyttää sitä pääasiallisena postipalvelu. Palvelu kuitenkin säätää myös johtuvat käyttäjän vastauksista ja laajennettu, sanoo Microsoftin johtaja Jones.(ANW)