Windows 10 myös maksutta pikku temppu

Ilmaista päivitystä Windows 10 vielä saatavilla

Oikeastaan, tarjous oli määrä päättyä 29. heinäkuuta. Mutta ilmeisesti palkkasi mennessä ainoastaan ​​GWX mainosohjelma anna hänen työtään. Päivitys on saatavilla pyynnöstä vielä pois ilmaiseksi, ja aivan virallisesti Microsoft.

Ensimmäisenä vuonna julkaisun jälkeen Microsoft tarjosi kaikille omistajille kodin ja pro Windows 7 ja 8,1 päivittää Windows 10 ilmaiseksi. Suostutella monet käyttäjät hyväksyvät tarjouksen, Microsoft asentaa kaikkiin päivittää laillinen Windows-asennuksessa GWX ohjelma ("Hanki Windows X"), Mutta joka pikemminkin harmissaan jatkuvasti viittauksia joillekin käyttäjille. 29. heinäkuuta, määräaikaa nyt. Sittemmin GWX ohjelma on pysähtynyt, mutta tarjous voidaan edelleen olettaa muutenkin.

Windows 10 päivitys: Kaksi vaihtoehtoihin

Tällä hetkellä kaksi toimivaa tapaa, jotta yhä tulla ilmaisen päivityksen. Ensimmäinen on puhdas asennus: Tämä edellyttää asennustaltio, jossa marraskuun päivitys on jo mukana on 2015th Asianmukaisia ​​ISO-kuvia voi ladata suoraan Microsoftilta. Asennusmediat niin valmis hyväksymään asennuksen avain Windows 7, 8 ja 8,1, kunhan ne vastaavat painos. 7/8 Windows 10 Pro hyväksyy / 81-avain Pro (vää) ja Ultimate, Windows 10 Home hyväksytty avain Alkajaisiksi Bing ja kotiin.

Toinen tapa on päivityksen asennus, Niin muuntaa olemassa Windowsin asennuksen Windows 10. Tämä auttaa pieni ohjelma, joka tarjoaa Microsoft itsekin ladattavaksi. Oletettavasti se on virallisesti vain ihmisiä, jotka ovat "ylimääräisiä tekniikoita" riippuvat toiminnan helpottamiseksi tai puheesta tai suurennuslasi. Kuitenkin ohjelma toimii missä tahansa sopivalla Windows.

1 10

Windows 10: Ensimmäiset askeleet päivityksen jälkeen (10 kuvaa)

Ensimmäisessä vaiheessa, kun kirjaudut sisään tilillä, jota käytit edellisessä käyttöjärjestelmässä. (Legend: Vihreä - klikkaa tästä, Punainen - tästä säätö)
1 ulos 8

Windows 10: Ei vain puhdasta, vaan puhdas (8 Kuvat)

Tehtäväpalkissa, neljä uutta kuvakkeita liu'uta ennen asennetut ohjelmat. Kaikki voidaan poistaa pikavalikosta: Windows Store, Windowsin resurssienhallinnan Edge selain katoavat "ratkaista tehtäväpalkki",

(AXV)