CyanogenMod seuraaja: Ensimmäinen Custom ROM LineageOS julkaistu

Ensimmäinen Custom ROM LineageOS julkaistu

(Kuva: Rob Bulmahn CC-BY 2,0 (muokattu))

Koska yhtiö on asettanut Syaaniyhdisteet Inc. kaikki palvelut, joukkueen takana tapahtuu ei-kaupalliset CyanogenMod nimellä Lineage. Nyt ensimmäinen rom julkaistiin.

Download, sitten Download, sitten "CyanogenMod Updater" nimeltään, mutta muuten on pysynyt vanhasta nimeä ole paljon jäljellä.

Alkaen maanantaina, ensimmäinen custom rom löytyvät projektin sivustolla CyanogenMod seuraajan LineageOS ladattavaksi. Vaihtoehtona Android-käyttöjärjestelmä nostettiin jouluna tiimiltä vapaaehtoisia ympäri CyanogenMod käynnistetty. Käynnistetty kaupallinen sivuhaara CyanogenMod Syaaniyhdisteet Inc.:n oli aiemmin ilmoittanut lopettamaan kaikki palvelut vuoden.

Tulevaisuudessa avoimen lähdekoodin LineageOS tulisi olla tarjolla yli 80 erilaista älypuhelimet ja tabletit. Aloitamme nyt Googlen Nexus laitteita 5X ja 6P, Moto G4 Motorola, Robin ja Nextbit ja redmi 1S kiinalainen valmistaja Xiaomi.

Jotta muutos LineageOS kehittäjät suosittelevat palauttaa puhelimen. Kokeellisen version sekä päivityksen viime CyanogenMod versioista (CM 13 ja CM 14,1) tulisi olla mahdollista ilman tietojen menetyksen. Vakaat versiot julkaistaan ​​viikoittain. Toisin kuin CyanogenMod ROM pääkäyttäjän ei pitäisi olla kiinteä osa järjestelmää. Kuka haluaa työskennellä järjestelmänvalvojan oikeudet, on flash tarjottu ladattavaksi zip-tiedosto manuaalisesti. Ilmeisesti haluaa sinun ongelmia sovellukset maksun - kuten Android Pay - Vältä: Kieltäydytte lukitsemattomilla laitteilla alkua.

Ensi silmäyksellä LineageOS pvä helposti toimii on Nextbit Robin. Vain päivitysohjelma jatkuvasti öisin ladata samana päivänä, mutta sitten raportoi viallisen tiedoston.

(Spo)