Thunderbird 52 pienillä muutoksilla

Thunderbird 52

Thunderbird hyppää versiosta 48 suoraan versioon 52. kehittäjät Mozilla ovat korjatuksi ja sähköpostiohjelman lahjoitti joitakin pieniä muutoksia.

Thunderbird hyppää versio 45.8.0 suoraan versioon 52 ja niin liikkuu Firefox sama. Muuten on olemassa melko huomaamattomia innovaatiot: Thunderbird upottaa valokuvia muokkausikkunaan nyt Data URI, jonka tavoitteena on parantaa yhteensopivuutta MS Officen tai LibreOffice. Valintaikkuna "grafiikkaominaisuudet" näyttää kuin "Graafinen osoite" Base64 koodattu raakadataa katkaistu. Kuvia, joihin liittyy Internetistä, Thunderbird kutsuu enää automaattisesti ladata ja ei riipu sen viestiin. Käyttäjä voi tehdä tämän manuaalisesti "grafiikkaominaisuudet" kiinni.

Thunderbird Kenelle twitter suoria viestejä

Chat-toimintoa e-mail clients tuettu versioon 52 myös suoria viestejä Twitter ja sen "kuten"Toiminto. Tilit on tukea Yahoo Messenger. Lisäksi Thunderbird tukee SASL Scram authentication XMPP. Käyttäjät kalenterin voivat ulkoistaa tapaamisia omalla painikkeella ja muokata sitä siellä - tämä on lisännyt asetuksia "kalenteri" rasti "Muistutuksia ja tehtäviä välilehti sijaan valintaikkuna muokata" set.

Lisätty myös tuonti toiminnon Japanin sähköpostiohjelmaa Becky!. Lisäksi käyttäjät voivat kopioida heidän Uutisfiltteri. Kaikki muut muutokset, muutos- ja korjaustyöt luetteloon "thunderbird Huomautuksia" päälle.

(DBE)