NVIDIA ajuri 381,89 WHQL Dawn of War 3 ja 2.0 Hots

NVIDIA ajuri 381,89 WHQL Dawn of War 3 ja Hots 2.0

High-end näytönohjain NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

(Kuva: Heise online-tilassa)

Nvidia on julkaissut ohjaimen, joka on optimoitu pelejä Dawn of War 3 ja Heroes of the Storm 2.0. Se toimii GeForce näytönohjaimet sarjassa 10 ja 400-900 - ja aiheuttaa turvallisuusriskin.

Esittäytyy 27. maaliskuuta, reaaliaikainen strategiapeli Warhammer 40,000: Dawn of War 3 ja MOBA peli Heroes of the Storm 2,0 Nvidia on julkaissut mukautetun näytönohjaimen. Lisäksi kuljettaja myös optimointeja virtuaalitodellisuus pelejä Batman: Arkham VR, Rick ja Morty: Virtual Rick-laisuus ja Wilsonin Heart.

korjauksia

Lisäksi peli optimointi kuljettaja myös korjaa joitakin bugeja: Eli kaatuu, kun palautumisen lepotilasta kuulua GTX 1060 menneisyydessä. Peli Sniper Elite 3 ei myöskään enää kaatua kuljettajaan liittyviä. Toisin kuin versio 381,78 uuden kuljettajien Windows 10 Creators päivityksen pitäisi toimia hyvin.

nykyisten virhe

GeForce 381,89 on optimoitu Dawn of War kolmannen GeForce 381,89 on optimoitu Dawn of War kolmannen(Kuva: Relic)

Valitettavasti on vielä paljon nykyisiä ongelmia, jossa myös uusi näytönohjain ei muutu. Esimerkiksi ohjaimen asennus saattaa epäonnistua, jos se asennetaan GeForce Experience. Jossa GTX 1080 Ti voi esiintyä Mass Effect Andromeda satunnaista muistinloppumisvirheitä; Civilization VI jopa mustan ruudun, jos yksi hyppää esittelyvideon pelin jälkeen alkaa. Windows Device Manager voi tunnistaa virhekoodi 43, edellyttäen, kun taas ohjaimen asennuksen aikana, näyttö on kytketty HDMI. SLI kanssa kaksi liikkuvaa GTX 970M Gears of War 4 voi jäätyä, kun lastaus uuden pelin osia. Näytönohjaimet Maxwellin GPU GM204 voi aiheuttaa ongelmia kuljettaja pelit Tom Clancy n osasto ja Quantum Break. Tietokoneet Windows 8 ja 8,1, muutokset videon väri asetuksilla ei ole vaikutusta Youtube Flash-videoita. Windows 7 Battlefield 1 voi jäätyä ladattaessa kampanjan käytettäessä GTX 1080th Ruutunopeutta Street Fighter V saattavat vähentyä 4K resoluutio SLI-tilassa.

haavoittuvuus Node.js

Lisäksi kuljettaja myös Node.js palvelin - tämä mahdollistaa turvallisuuden mekanismeja kuten sovelluksen Whitelisting käsitellä kuten René Freingruber SEC Consult Vulnerability Lab löydetty. Samoin tuholaisia ​​voitaisiin salakuljetetaan.

Noin 420-Mb, WHQL-hyväksytyt näytönohjaimen versio on 381,89 ja sen voi ladata suoraan Nvidian verkkosivuilla. näytönohjainten sarja GeForce 400-900 ja kaikki mallit nykyisen sarjan GeForce 10th(MFI)