Pokémon Go: åndene kommer til Halloween

Pokémon Go: åndene kommer til Halloween

Neste oppdatering for smarttelefonen spillet Pokemon Gå indikerer at slutten av oktober i påvente av en hendelse med monstre av tredje generasjon. Det er også nye anti-cheat tiltak.

AR smarttelefon spillet Pokemon Go komme i de neste dagene en oppdatering til versjon 0.79.3 (Android) eller 1.49.3 (iOS). Selv om de offisielle endring logglister bare feilrettinger og ytelsesforbedringer, har fan side TheSilphRoad identifisert en rekke innovasjoner.

Den lange igjen utvekslet ny lessing skjermen - den siste endringen skjedde med innføringen av den reviderte Arena systemet - har alt: Han viser andre enn de som allerede er innført monstre Gengar og Murkrow også Duskull, Dusclops, Shuppet, Banette og Zobiris. De sistnevnte fem monstrene er en del av den tidligere upublisert tredje generasjon.

Gen 3 er

Ettersom alle fem nykommere er type sinn, virker det sannsynlig at de kan begynne snart: I slutten av oktober er endelig Halloween. Foreløpig støtter ikke denne antagelsen synlige endringer: Under panseret lydeffekter for alle Gen-3 monstre har blitt lagt samt en medalje for Gen-3 monstre å fange og dermed går inn i Pokédex. I tillegg koden dukke opp bevis for en Halloween hendelse på - og passende bakgrunnsmusikk.

Niantic som først bare gitt ut en del av en ny generasjon Monster, ingenting ville være nytt. Selv etter den andre generasjonen, det var i utgangspunktet bare en brøkdel: Du kan klekke alt baby Pokémon fra slutten av 2016 før da to måneder senere, de fleste fulgt. Forresten mangler fra den første generasjonen til i dag Mew og Mewtwo. Det siste vil være den første motstander når det er EX-raid - EX-raid-test operasjon er i gang, i mellomtiden fortsetter. Fra den andre generasjonen ikke har blitt publisert hittil Botogel, Color Eagle, Ho-Oh og Celebi.

Nye anti-cheat tiltak

Android-brukere som har installert den nye versjonen av app på Play Store nå, forteller også om nye anti-cheat tiltak. Brukere som bruker ekstra IV apps for å vurdere hva som kjennetegner fanget monstre, mer kan ikke kjøpe baller, inkubator og lignende, fordi i spillet butikken tom REGRESS. Etter deaktivering eller avinstallering av de ytterligere programmer i butikken var imidlertid normal avstand.(Mue)