Razer Telefon: Razer lanserer smarttelefon for spillere

Razer Telefon: Razer lanserer smarttelefon for spillere

(Bilde: Razer)

Razer Telefonen viser innhold med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz spesielt væske. Målgruppen for den 750-euroenhets perifer produsenter spiller ser for seg.

Etter det var allerede i slutten av juli 2017 rykter om en gamer smarttelefon fra Razer har perifere produsenten offisielt avduket den såkalte Razer Phone denne uken. Vinkel Designet minner om Sonys Xperia-modeller. Visningen i 5,72-tommers format løser med 2560 x 1440 bildeelementer. Slik som Apples iPad Pro, tilbyr skjermen en maksimal bildefrekvens på 120 Hz. Denne funksjonen er ment å gi en væske skjerm og løft Razer Phone fra konkurrentene. Smarttelefonbrukere som bruker sin mobil enhet primært for spill bør merke forskjellen, ifølge Razer. I tillegg til 120 Hertz, kan skjermen være satt til 90, 60 og 30 Hz.

Snapdragon 835 og RAM 8 GB

I boliger Razer bygget Qualcomm Snapdragon 835, som blant annet i Google pixel 2 og Samsung Galaxy S8 brukes. Razer Phone bruker også Q-Sync mulighet for Qualcomm chips. Oppdateringsfrekvensen justeres kontinuerlig til den aktuelle bildefrekvens. Med dette alternativet, bør de smartphone media indikerer ikke bare væske, men også spare strøm. Er også inkludert, 8 GB RAM og LPDDR4 64 GB internminne som kan utvides via microSD-kort. Andre funksjoner inkluderer et batteri med 4000 mAh og hurtiglading 4.0+, NFC, GPS, Bluetooth 4,2, LTE og Wi-Fi a / b / g / n / ac. En fingeravtrykksensor plassert i den Razer plassert på husets sidestrømbryteren.

Den bakre kamera av Razer Phone tilbyr to Ojektive med forskjellige brennvidder. Objektivet med en svak tele brennvidde, og 13 mega har en maksimal åpning på f / 2.6. Den vidvinkellinse med 12 mega faller sammen med f / 1,75 på lysere. Razer utstyrer en selfie kamera med åtte megapiksler på smarttelefonen foran. Razer integrert i sin første smarttelefon også stereohøyttalere med Dolby Atmos støtte. I en klassisk hodetelefonkontakt, produsenten utelatt. Omfanget av tilbud, er imidlertid en THX-sertifisert lyd adapter inkludert som tillater tilkobling av hodetelefoner og hodesett.

Lanseres i midten av november

Som et mobilt operativsystem kommer på Razer Telefon Android 7.1.1 brukes. Premien versjonen av Nova Launcher og Google Assistant er forhåndsinstallert. En oppdatering til Android 8 er satt til å motta Razer Phone i år. Smarttelefonen er tilgjengelig fra Razer nettbutikk til en pris på 750 euro i Tyskland siden midten av november. For lanseringen av smarttelefonen mer for 120 Hertz optimalisert gaming apps er allerede tilgjengelig. For dette, samarbeider Razer med andre Madfinger, Square Enix og Tencent. De første optimaliserte spill vil omfatte Shadowgun Legends og Final Fantasy Pocket Edition. (Denise Bergert) /(AXK)