Adobe keksii Lightroom

Adobe keksii Lightroom

Uuden työpöydän ohjelma Lighroom CC näyttää Lightroom Mobile.

Adobe Lightroom CC täysin uudistetuilla kuin pilvipohjaisen tietokoneversioon Lightroom Mobile. Photshop CC, mobiili ja työpöydän pääsy Lightroom tulevaisuudessa samoihin tietoihin. mutta Lightroom "klassinen" CC saa päivityksen.

Adobe kehottaa sen tarjous ympäri Lightroom Open House Max tämän vuoden "Pilvipohjainen valokuvauksen palvelu", Tästä lähtien täysin uusi ohjelma nimeltä Lightroom CC - Adoben Max 2016, tämä oli jo esimakua koodinimeltään "projekti Nimbus" nähdä. Tunnettu aikaisemmin nimellä Ohjelman nimi on nyt Lightroom Classic CC.

Kuvat Cloud

Lightroom CC seisoo sovellus Windows ja MacOS saatavilla. Se toimii kuin työpöydän versio Lightroom Mobile. Jälkimmäinen Adobe on nimennyt Lightroom CC iOS tai Lightroom CC Android. Uuden Lightroom CC käyttää samaa moottoria kuin Lightroom Classic ja Photoshop Tuo plug-in Camera Raw.

on suurin rakenteellinen uudistus on, että uuden Lightroom CC koko Lightroom kirjasto on pilvessä. Tässä kirjastossa, uusi Lightroom CC ikkuna- ja MacOS, verkkosovelluksen ja Lightroom CC Android- ja iOS käyttää yhtä.

AI puitteet Adobe sensei toistetaan automaattinen indeksointi. Sinulla on jo käytetty muissa Adoben tuotteiden kuten Photoshop Elements ja kokemus Cloud käytetty.

Kuva 1 6

Lightroom CC (6 kuvaa)

Lightroom CC lajitella kuvia hierarkkisessa albumeita.

Päivityksiä mobiili Lighroom CC

Myös Lightroom CC Android- ja iOS tukea automaattinen indeksointi. Myös hierarkkisia albumeita, tiedostojen tuki iOS 11 ja parannettu iPad layout. Android versio nyt saa peittää harja valikoiva käsittely, joka on aiemmin varattu IOS käyttäjille.

Verkkosovelluksen on helpottaa hallintaa julkisesti saatavilla verkossa gallerioita. He julkaisivat pyynnöstä kuvia Adoben salkun sivustoja, suhteellisen nuori palvelu voi esitellä töitään verkossa luovia.

Lightroom Classic CC

Valo huone Classic CC käsitelty värialueilla valinnan jälkeen pipetillä valikoivasti. Valo huone Classic CC käsitelty värialueilla valinnan jälkeen pipetillä valikoivasti.

Tavallista käyttäjät Lightroom voivat odottaa merkittävää suorituskyvyn voittoja. Tämä koskee ohjelman alkamisesta tuottaa esikatselukuvat, muutos kirjastosta Kehittää moduuli, siirtyminen yhdestä kuvasta toiseen, ja Sivellin.

Uusi väline värin valinta helpottaa valikoiva muokkausta. Peittoteipillä harja ja säteittäinen tai lineaarinen tietenkin se tekee esivalinnan ja tämä voi tarkentaa sitten. Värit on merkitty pipetillä ja asettaa sitten käyttämällä liukusäädintä asettaa soveltamisalaa naamioitu sävyalueen.

photoshop CC

Photoshop CC nyt käyttää suoraan Lightroom kirjastoon. Photoshop CC nyt käyttää suoraan Lightroom kirjastoon.

Väri aluevalintanäppäintä omistaa 10 tiensä Photoshop Camera Raw. Lisäksi aloitusikkunan Photoshop käyttää suoraan pilvi Lightroom luettelo CC ja pikkukuvat tallennetut valokuvat siellä.

Harja vinkkejä voi nyt vetää & järjestää pudota kansioihin. Jokainen, joka on epävarma käsi voi tasoittaa siveltimen vetoja. Toiminta työkalun radan Adobe on huomattavasti yksinkertaistettu. Tähän asti olet joutunut raskas muutos työkaluja tai muistaa pikanäppäimiä. Tulevaisuudessa tavata muutamalla hiiren klikkauksella luoda polku.

Adobe on integroitu web-kirjasimet Typekit ja viraston Bilderdienst Adobe Stock syvemmälle ohjelmaan. Lisäksi Photoshop tukee vaihtelevan fontteja, viivan leveys voidaan säätää selvemmin kuin järjestelmän standardin, vähärasvainen ja rasvaa. Tekoäly vuonna skaalausta teräviä reunoja ja tarkemmin kuin ennen. Tukee myös Photoshop 360 asteen panoraamakuvia että heif muotoon ja käyttämällä Microsoftin Dial.

Uuden hinnoittelun rakenne

Käyttäjät valokuvataiteen liittymien saat 20 Gt tallennustilaa verkossa sen käyttöönoton lähes 12 euroa kuukaudessa lisäksi Lightroom Classic CC ja Photoshop. Nyt he voivat myös käyttää uutta Lightroom CC kaikissa sen variantit.

uusi "Creative Cloud valokuva suunnitelma" kasvatti tallennustilaa verkossa 1TB. Se maksaa $ 19,99 kuukaudessa; Ensimmäisenä vuonna Adobe sokeroitu alkoi 14,99 dollaria kuukaudessa. Mukana ovat Photoshop CC, Lighroom Classic CC, CC Lightroom Adobe Spark Premium ja Adobe salkun. Ilman Photoshop CC koko kustannuksin kuin "Lightroom CC suunnitelma" $ 9.99. Lisäksi Adobe tarjoaa Lightroom Android- ja iOS sisältämään 100 Gt pilvi tallennustilaa 9,99 $ kuukaudessa.(AKR)