Huomio: rip-off-versio Windows Movie Maker on ykkönen Googlessa

Huomio: rip-off-versio Windows Movie Maker on ykkönen Googlessa

Saatavilla huijareita

(Kuva: Eset)

Fake Windows enää tarjoa Microsoft Movie Maker vietteli uhrit ladata ja sitten pyytää heitä maksamaan. Huijarit sivusto on sen jopa edessä tuloksissa monet hakukoneet.

Huijareita, jotka tarjoavat verkkosivuillaan väärennettyjä tai piraattiohjelmia ja pettää uhrinsa kanssa, ovat hyvin tunnettu ilmiö. Nyt kuitenkin tehneet tällaisen ompeleen yläreunassa Googlen hakutulosten roistoja. Ja muut hakukoneet huijarit sivu näkyy windows-movie-maker.org tavalla eteenpäin. Kuka päätyy sivulle ja ladata ohjelmiston, mutta annetaan toimiva versio entisen videomuokkain Microsoftilta, mutta pyydetään rahoittaa.

Fake movie maker variantti on tehnyt ykköseksi Googlen hakutuloksissa.Fake movie maker variantti on tehnyt ykköseksi Googlen hakutuloksissa.(Kuva: ESET)

Windows Movie Maker, entinen vapaa tarjontaa Microsoft, ei ole enää, koska vuoden alusta. Ohjelmisto tulee olla Windows 10 korvataan Microsoftin uusi tarina Remix toimintoja, mutta tämä on hidasta toistaiseksi. Ei ihme, että on yhä käyttäjille, jotka haluavat ladata vanhaan versioon. Ja tällä hetkellä kasoista näyttävät huijarit mennä ansaan, koska niiden verkkosivuilla on tietenkin erittäin hyvä hakukone optimoitu. Vartioimisliike ESET kertoo, että tällä hetkellä asennettuna ensisijaisesti uhreja Filippiineillä, Israelissa, sekä Suomessa ja Tanskassa ohjelmistoa.

Uhrit huijataan, todettiin, että ladatun version video editointi ohjelma vain kokeiluversio. Sinulta kysytään hieman alle 30 dollaria maksaa. Ilmeisistä syistä, sinun ei pitäisi sekaantua tällaiseen petokseen. Ohjelmisto on aina ladata vain luotettavista lähteistä - jos kyseessä on Microsoft-ohjelmisto on, valmistajan verkkosivuilta tai Windows Store.(FAB)