Mini-PC, jossa on tehokas Intel-AMD siru yhdistelmä tulevat muutaman kuukauden

Mini-PC, jossa on tehokas Intel-AMD combo siru tulossa 2018

Emolevy Intel AMD combo siru

(Kuva: Chiphell)

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla 2018, Intel aikoo käyttää ensimmäistä core prosessori AMD GPU ja pieniin PC: PC-pelaajille.

Pian sen jälkeen Intel ilmoitti combi-prosessori AMD grafiikka yksikkö alkuvuodesta 2018, kuvia emolevy juuri osittain mukautetun siru nyt esiin. Emolevy on suunniteltu tulevaisuudessa Intelin NUC järjestelmiä eli kompaktin täydellisiä järjestelmiä. Tällaiset mini-tietokoneet ovat näkyvät ensimmäisellä puoliskolla 2018 ja on peli kunnossa ansiosta 3D-suorituskykyä AMD GPU.

Alle koodinimi "Hades Canyon-VR" ja "hades Canyon" sukellus kuten Gamer Minis epävirallisella suunnitelmasta grafiikkaa, joka tuli tunnetuksi syyskuussa 2017th Tuolloin ei ollut selvää, että Intel aikoo saattaa AMD GPU samalle sirulle paketin CPU.

Intel Intelin suoritin, AMD GPU ja HBM2 muistia paketista(Kuva: Intel)

Yhdessä kehitetyt selvästi alle koodinimi Kaby Lake-G AMD: n ja Intelin prosessori yhdistettynä Core i suorittimen ja Radeon GPU myös ajaa tasainen pelaamista muistikirjoja lisäksi mini-PC. 3D suorituskykyä grafiikka yksikön odotetaan ylittävän nykyisten Intel grafiikka selkeää ja riittävät vaatimukset suunnittelua ja tekee ohjelmia, mukaan AMD: n varatoimitusjohtaja Scott Herkelmann.

liitetty carrier board mukaan EMIB

Intel ja AMD grafiikka yksikkö istuu carrier board (paketti) ja on upotettu multi-die Interconnect Bridge (EMIB) kytkettynä. Toisin kuin tunnetun noin Vega tai Fidži GPU interposers istua välillä noppaa vain pieniä liitin - yhteensä Intel tekniikka on halvempaa kuin koko pinta-alustaan ​​sisällytetty välisovittimessa.

Lisäksi CPU ja GPU, vielä on pinottu muistisirujen tyypin suuren kaistanleveyden muisti 2 pakkaukseen. Tietystä kehys, joka on kehitetty Intel, prosessori, näytönohjain ja muistin HBM2 tiedot koordinoida keskenään. Joten energiansäästö mekanismeja toteutetaan noin muuttunut suorituskykytilat ja lukea lämpötila. Kuten vastaamaan erilaisiin kuormitus skenaarioita pelaa, laskemalla tai tehdä optimaalisesti - Intelin mukaan käyttöaste valtioiden välillä CPU ja GPU myös voitava siirtää automaattisesti.

(MFI)