iPhone Hack: FBI maksoi väitetään dollaria 900000

(Kuva: AP, Justin Lane / kuva)

Yksi senaattori vaati ensimmäistä kertaa julkisesti hintaa että Yhdysvaltain liittovaltion poliisi on ilmeisesti maksanut tietojen saatavuutta iPhone salamurhaaja San Bernardino. FBI piti määrää toistaiseksi salassa.

Avautumista iPhone 5c, joka kuului pommikone laukaus San Bernardino, on ilmeisesti väitti FBI dollaria 900000. Tämä määrä nimeltään senaattori Dianne Feinstein, kuten Associated Press uutistoimisto. Feinstein on valiokunnan puheenjohtajana, että tiedustelupalvelut, kuten kuuluu, Yhdysvaltain liittovaltion poliisi.

väitetään "hyviä syitä" iPhone Data Access

Summa mainittiin ohimennen senaatori haastatellessaan FBI pomo James Comey: FBI joutui viettämään $ 900000 avata iPhone niin Feinstein - ja siellä on "annetaan hyvää syytä haluta päästä tietoihin laitteen", Lisätietoja ei julkistettu.

Apple Vs. FBI: kiistaan ​​iPhone vapauttamalla

Lukituksen iPhone

Apple tarkoitus auttaa FBI avata iPhone terrori - mutta kieltäytyy siksi näin turvallisuus kaikille käyttäjille olisi kyseenalaistettu. Kiista Yhdysvaltojen viranomaisten kanssa tekee aaltoja.

  • Salauslaajennuksen Wars 3.0 päästä USA
  • Yhdysvaltain hallitus: Olemme säröillä iPhone ilman Apple
  • Kommentti: Applen red line Marketing
  • Apple pitäisi auttaa vapauttaa iPhone
  • Tim Cook vastustaa
  • Apple: Yhdysvaltain tutkijat syyttää itseään
  • Uutisia Apple Vs. FBI

FBI vaati toistaiseksi hinta on pidettävä salassa. FBI-johtaja Comey vihjasi viime vuonna vain osoittaa, että viranomainen on käyttänyt noin $ 1 miljoona tietojen saatavuutta. Useat yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet yritykset haluavat selitti lausu julkistamisen yksityiskohdista jo jonkin aikaa ja vaativat myös luovutusta tietoa siitä, ketkä tarkalleen suoritetaan avata iPhone.

Apple kieltäytyi Entsperrbeihilfe

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi oli alunperin yrittänyt pakottaa Apple oikeuden määräyksen avustamaan lukituksen iPhone: Konserni kehotettiin kumoamaan useita turvamekanismit ympäri koodilla iOS on erityisesti kehitetty ohjelmisto FBI brute-force jotta -hyökkäyksestä PIN.

Apple työskenteli asiasta, vaikka syyttäjät yhdessä ja antoi myös iCloud varmuuskopiot iPhone - mutta samalla ehdottomasti kieltäytynyt noudattamasta pyynnöstä tuomioistuimen ja kehittää ohjelmisto auttaa iPhone vapauttamalla. Tällainen väline olisi liian vaarallista, yhtiö väitti, koska se voi joutua vääriin käsiin. Apple myös pelättävissä, että asia olisi ennakkotapaus: Lainvalvontaviranomaisia ​​sitten kehottaa iPhone Maker lisävalvonnalle vaihtoehto.

Jälkeen nimeämätön kolmas sallitaan pääsy tietoihin iPhone, FBI tuli lopulta takaisin järjestelyyn. Useiden arveltu, että israelilainen yritys Cellebrite olisivat auttaneet liittovaltion poliisin - vahvistus ei ole vielä varma. Aiemmin tänä vuonna julkaistu, hakkeri tiettyjä työkaluja kaupasta Cellebrite, jotka ovat myös ajateltu avata älypuhelimet. Jos ohjelmisto on olemassa crack älypuhelimet, sitten välittää ne käsiin kolmansien osapuolten, hakkeri sanoo.(LBE)