Bastelanleitung: iPhone VR kuulokemikrofonin make

Google julkaisi mallin Android-pohjaisen virtuaalitodellisuus suojalasit kesäkuussa. Jotka voidaan mukauttaa pienellä vaivalla jopa Applen älypuhelimet.

Jolle Oculus Rift jotain on liian kallista, sen virtuaalitodellisuus lasit voivat kyhätä kokoon hiljattain itse: Google on esitellyt pakki kesäkuussa, mikä osoittaa, että sen lisäksi, että nykyinen älypuhelin hieman pahvi, edullinen linssit ja muutaman kumi pidikkeet ovat välttämättömiä.

Vaikka Google ei myydä Hack mainita hänen Kartonki ja jakanut sen vain tilaajille sen I / O-konferenssissa. mutta malli kuten vinkkejä tilata muiden komponenttien on saatavilla verkossa. Lisäksi jotkut epäviralliset versiot voidaan oli verkkokaupoista.

9to5Mac
On järkevää laittaa iPhonen kirjekuoren lisätä kosketuspinta.suurentaa
Kuva: 9to5Mac

Mutta mitä omistajat iOS laitteita, jotka haluavat osallistua myös VR hauskaa? Cardboard voi myös käyttää 9to5Mac esittää nyt opas.

Vaikka iPhone 5 / 5s on pienempi kuin Googlen tarjoamaa pahville Android älypuhelimet, mutta tuppi se on vakiintunut. Yhteensopiva ohjelmisto on myös jo. Joukossa on "Dive Kaupunki Coaster". "Korkeus" tai peli "Moorente", Kaikki nämä sovellukset ovat todella tarkoitettu muovikuori VR Durovis Dive.(BSC)