“IPhone 8” ilmaisulla Salama liitin oletettavasti USB-C

2012 Salama porttiin iPhone 5 korvasi valtava telakkaliitin.

(Kuva: AP, Franziska Koark)

Applen seuraava lippulaiva iPhonen Pörssi lähes viisi vuotta vanha proprietary Lightning portti mukaan raportin vastaan ​​USB-liitännän tyyppi C $ 1,000 iPhone perustuu kaarevalla OLED-näyttö, se sanoi.

"IPhone 8" työllistää joustava OLED-näyttö sekä ensimmäistä kertaa USB-C-portin sijasta Lightning satamasta, Wall Street Journal vedoten ihmiset tuntevat Applen suunnitelmista ilmoitetaan tiistaina. Kompakti USB-liitäntä C-tyypin, joka on nyt löytyy useita Android älypuhelimet, joka palvelee sekä latauksen ja "muiden oheislaitteiden" liitin. Lisätietoja ei tunneta, liike päivittäin.

Lisäksi lippulaivamalli kaareva OLED-näyttö, hinta voi alkaa noin $ 1000 Apple haluaa, siinä myös otetaan käyttöön kaksi uutta iPhone-mallia, joka jatkossa keskittyä nestekidenäytöt: Ne ovat niin pitkälle kuin "iPhone 7s" ja toimi "iPhone 7s Plus". Onko USB-C vain "iPhone 8" on tarkoitus käyttää, tai kaikki kolme uutta iPhone-mallia, jää epäselväksi.

USB C iPhonelle ja iPadille reuna yhteys oli helpompaa

2015 Apple on alkanut varustaa Macit USB C: 12 "-MacBook ja uusi MacBook Pro luottaa pelkästään tätä liittymää. Käyttöä USB-C iPhone ja iPad yksinkertaistettaisiin yhdistävät reuna selvä: Tällä hetkellä käyttäjiä on esimerkiksi käyttää kaksi sovitinta, jotta yhteyden iOS-laitteen Ethernet-kaapelilla.

Apple iPhone 7
IPhone 7 kun kuulokeliitäntään puuttuu - mutta Apple jatkaa luottaa Lightning, myös liittämiseen langallisia kuulokkeita.suurentaa

Antautua Lightning satamaan, vain viisi vuotta käyttöönoton jälkeen iPhone 5 olisi kuitenkin epätavallista - varsinkin kun Apple ei ole ottanut käyttöön vasta uusilla reuna Lightning liittimellä viime vuosina, mistä on tuoreimpana lastin laatikko AirPods ja 2015, Apple Muokkaa, The voidaan ladata suoraan iPad.

Saatujen tietojen mukaan liiketoiminnan sanomalehden "iPhone 8" myös annostelee kanssa klassisia kodin painike: Uusi kosketusnäyttö toolbar tekee tätä työtä, se oli sanonut aiemmin raportin. Olipa Applen sormenjälkitunnistin Touch tunnus integroitu OLED-näyttö - konserni omistaa asiaa patentteja - parhaillaan tai luottaa muiden biometrisiä tietoja, kuten kasvojentunnistus, on vielä auki.

"iPhone 8" on todennäköisesti syyskuussa

Käynnistäminen "iPhone 8", "iPhone 7s" ja "iPhone 7s Plus" odotetaan tapansa syyskuussa. Tarkkailijat odottavat, että "iPhone 8" on varustettu lähes reunuksetonta näyttö että ala on noin 5,15 "pitäisi olla - mutta koko 4.7" ylläpitää iPhonet. Kautta emolevy "pinota" voisi olla sellaisessa asemassa Apple varustaa kompakti laite, jossa on paljon suurempi akku. Se on pitkään ollut integrointi langattoman latauksen teknologian keskusteluun.

Lisätietoa:

(LBE)