Huonoja arvioita Apple show “Planet of the Apps”

"Planeetta sovellukset"Logo.

(Kuva: Apple)

Ensimmäinen oma sarja ryhmän, joka kulkee Apple Music, ei mene alas hyvin Yhdysvaltain mediassa. Julkkikset pyydetään arvioimaan klassiseen tosi-tv tyyliä kehittäjille.

Applen ensimmäinen tv-sarja, (10 euroa / kk) tarjotaan osana Apple Music, tulee kriitikot toistaiseksi mitään hyvää. Yhdysvaltain media kuten hahmotelma tai lajikkeesta tai Business Insider katsomansa "kiusallinen" "tahattomasti hauska junaonnettomuus" tai paras "mitäänsanomaton ja haaleaa",

Liukuportaiden ja julkkikset

Sarjassa siirtää mallia Yhdysvaltain operaation "hai säiliö"Joiden perustetta Saksassa Vox nimellä "luola Lion" ovat sovelluskehittäjien. Eri kehittäjien täytyy osana "Hissipuhe"Jossa ne suljettiin liukuportaat, esittävät iOS-ohjelmia. Sitten päättää kuuluisuuksia kuten Will.i.am, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, ovatko he kiinnostuneita yksi ideoita. Niitä voidaan käyttää vastaavasti sovelluskehittäjä sitten heidän tuotteisiinsa "parantaa", Lisäksi se tulee sijoitusrahastot ja Apple tuo sovellukset erillisessä osassa App Storesta, mikä nostaa niiden download numeroita.

Olipa osallistumisesta "Planeetta sovellukset" auttaa kehittäjiä ei ole täysin selvä. Esimerkiksi sovelluskehittäjä New York hylkäsi haltuunottoa julkkis, ja rahansa koskee pikemminkin Indiegogo.

minkä jälkeen myöhempien lähetysten

Apple oli harkinnut pitkään tuottaa omaa sisältöään. seuraava "Planeetta sovellukset" Myös pian musiikkiohjelma "Kimppakyyti Karaoke" päälle. Lisäksi on luonnollisesti fiction elämästä räppäri Dr. Dre suunnitteilla.

Luultavasti mutta taso on edelleen kasvussa: IPhone maker on äskettäin tehnyt kaksi tunnettua Sonyn johtaja televisio- ja elokuva sisältöä. Jamie Ehrlicht ja Zack Van Amburg ovat olleet aiemmin "Breaking Bad". "perusteltu". "Crown" tai "vahingonkorvaus" osasyyllinen. Apple myös muun muassa uusi show "suurin vaihde"pelattua -Macher että lopulta se on menestyksekkäin (kuten Amazon "Tutustuminen") Purettu.

(BSC)