Avustus Apple Watch on Techniker Krankenkasse

(Kuva: AP, Yonhap)

Jopa 250 euroa sairausvakuutusjärjestelmän maksaa ostaessaan Apple Watch, mutta se rakentaa olosuhteissa. Kerätyt kunto tietoja ei tällä hetkellä vaatima käyttäjä.

Jälkeen AOK Koillis ja Techniker Krankenkasse puettavien ja liikuntalaite nyt virallisesti sisällyttänyt bonusohjelmaan - kuten Apple Watch. Vaikka AOK jälkimmäisen osuus on vain 50 euroa osallistuu jopa 250 euroa, Techniker Krankenkasse.

Pyrittiin kuntoilutietoja

Kuitenkin jopa seitsemän kuuluvat luonteensa, tehdään vakuutetun, mukaan lukien check-up ja kaksi terveyskursseja. Saat vuoroja, avustuksen putoaa pienempi. Kerätyt tiedot Apple Watch ei anna vakuutettu, vakuutusyhtiö painottaa.

Mutta ensin vakuutus jättiläinen Generalin kuten jo käyttöönottoa suunniteltaessa vakuutuksen malleja, joka myös tuottaa tietoa liikunnan ja elämäntapojen havaitaan. Etelä-Afrikkalainen vakuuttaja Discovery ilmoitti äskettäin yhteistyössä Applen

Tuet vakuutusyhtiöiden

Applen toimitusjohtaja Tim Cook oli korostanut käynnistämisen Apple Watch, hän toivoi tukea vakuuttaja tehdä kellon käyttäjille edullisempia. Apple Watch on saatavana hintaan alkaen hieman alle 400 euroa.(LBE)