iPhone: Apple rajoittaa pikavaihtopalvelu ilmeisen

(Kuva: AP, Christoph Schmidt)

Ilman maksettu täydentävä iPhonen käyttäjät eivät voi hyödyntää ilmaista vaihtoon palvelun nyt. Vuonna takuun tapauksessa niiden on pidemmillä ilman älypuhelin.

Apple tarjoaa ilmaista korvaaminen iPhone ei enää näy kaikille asiakkaille. Saamiseksi korvaavan jo ennen viallisten iPhone lähetetään esimerkiksi jos takuu Apple, maksettu vakuutus AppleCare + on nyt ehdottoman välttämätöntä. Niiden varaus on lähes 150 euroa iPhonen 6s ja 6s Plus.

Ilman tätä vakuutusta käyttäjät tarvitsevat iPhonen nyt niin ensimmäinen kana - ja siten luopua pitkään älypuhelimeen. Yleensä palvelut laitteen "viikon kuluessa toimituksen" teki iPhone, sanoo Apple.

Express Exchange Limited

Kulku ilmaista korvaava palvelu kuin AppleCare ostajille, konserni on vetäytynyt palveluaan sivulta. Jopa puhelintuki kieltäytyi ilman AppleCare vakuutusta välin pikavaihtopalvelu, sillä lukijat raportti. Muutos on ilmeisesti jo vuodesta tammikuun lopussa.

Vaihto palvelu jätti toistaiseksi - ilman AppleCare + - kestää hieman alle 30 euroa loppuun, osittain yhtiön luopunut lisäksi maksu, kuten vika pian ostaa iPhonen. Vuoteen pikavaihtopalvelu, käyttäjä on lyhyessä ajassa korvaavan iPhone kuriiri toimitetaan ja sitten on palautettava viallinen laite. Onko optio myöhemmin tarjotaan jälleen, jää epäselväksi - kysyntää palvelun muutoksen Apple ei vastattu.

Lainaajalaitteelle varastosta

Applen myymälöissä ja jotkut valtuutetut jälleenmyyjät tarjoavat joskus lainasta jos iPhone ei ole muuttunut, mutta aikana yhden vuoden takuuajan päällä lähetetään huoltoliikkeeseen. Lainapolkupyö- voisi "pysyä jopa kolme viikkoa"Kertoo Apple. tapahtuu paluu lainata-iPhone kun poimii korjata laitteen.(LBE)