Swift Playground: Apple haluaa opettaa lapsille ohjelmointia iPadiin

Uusi sovellus on suunniteltu helpottamaan vain lapsia ja aloittelijoista oppia Applen uusi ohjelmointikieli Swift leikkipaikat iPadille. Se ehkä jo valinneet tulevassa Swift kolmas

IPad-sovellus Swift Leikkipuistot Apple kiinnostuneet käyttäjät liittyä hauska tapa ohjelmointi Swift. Sarjakuva kaltainen demoja esitetään WWDC myös räätälöity erityisesti lapsille, mutta monimutkaisempia toimintoja ovat myös mahdollisia.

Käyttöliittymä sovellus on jaettu kahteen osaan. Vasemmalla on koodi oikea tulos sovelluksen, kuten 3D esitys pelin. Ratkaisemalla tehtäviä ja arvoituksia oppia ohjelmointia elementtejä kuten toimintoja, muuttujat ja valvontarakenteet leikkisästi.

Ensimmäisenä esimerkkinä Apple osoitti 3D-peli maailma, jossa joudut johtamaan merkki yksinkertaisia ​​liikkeen komentoja päätepiste. Voittaa este, esimerkiksi täytyy opetella käyttämään silmukka rakentamiseen.

Edelleen esine, liike hyönteisten kytkettiin gyro-anturin asento tapauksessa. Täällä osuus lähdekoodi oli huomattavasti pidempi. Erikoiskehitellyn App Coding näppäimistö on suunniteltu auttamaan tuloon.

Swift Leikkipaikat olisi voitava käyttää useimpia IOS yhteyksissä, kuten vastata kiihtyvyysanturin tai ohjata Bluetooth-laitteita. käytetyt todellinen Swift-koodin, jotta voit jatkaa muokkaamista se suoraan Xcode ohjelman loppuun.

Sovellus julkaistaan ​​ja odotettavissa syksyllä IOS 10 App Storesta ja on saatavilla ilmaiseksi olla. Siihen mennessä, seuraava versio 3 voi julkaista Swift.

Kuva 1 5

Swift Leikkikentät (5 kuvaa)

anna leikkisä

Leikkisä elementtejä Apple tulokkaita haluaa voittaa Swift varten ohjelmointikieli.
(Kuva: Apple)

Swift on 3

Useimmat uudet ominaisuuksia versiossa 3.0 ovat jo tiedossa niin laajoja, että vanha lähdekoodi tulee ristiriitaiseksi. Sen sijaan, sinun täytyy ottaa hänet joiden siirtymän ohjatun mennessä, joten se oli äskettäin versio hyppää. Keksijä Swift, Chris Lattner on selventänyt, että myös päivittyy Kompatibiliät tauon vanhempien versioiden takaisin Swift 3.0. Se oli vaan yrittää pitää tätä mahdollisimman alhaisina.

On jätetty pois Swift 3 noin C-tunnettuja lisäys ja vähennys operaattorit "++" ja "-" ja tpyische C silmukka. Olisi enemmän luettavissa vaihtoehtoja Swift. Nykyisin vielä kehitetty Objective-C API lukuisista puitteiden pitäisi saada paremmin käsiksi rajapintoja. Ja se osoittaa, että Apple ei ilmeisesti aio kirjoittaa mitään Apple puitteiden Swift uusia. Se olisi Mammumaufgabe.

Swift ja pitkällä aikavälillä korvata Applen nykyinen yleiskieltä Tavoite C. Koska joulukuun alussa 2015 mennessä Apple johtaa sitä cross platform avoimen lähdekoodin projekti, jolla yhteisö voi osallistua ehdotuksia ja ohjelmoinnin maksuja.(Phr)