Report: Apple Magnetic Pencil 2 keväällä

Lyijykynä se maalaa hyvin iPadin Pro 9.7 ja iPad Pro 12.9.

(Kuva: Apple)

Väitetään, Apple aikoo uuden sukupolven sen iPad-värikynä. Tämä on menettämässä vähemmän helposti.

Käyttäjät Apple Lyijykynä tuntevat ongelman: Kun yksi 9,7 ja 12,9 tarvitse edes maalauksen ja piirustuksen kynä iPad Pro, sinun täytyy katsoa ensin, koska ei ole virallinen tapa liittää laite tabletin. Vaikka suunnattu Applen Smart Cover magneettinen pinta iPadissa voidaan teoriassa, mutta ei ole riittävän vahva ja lyijykynä kuten tippaa uudelleen.

Huhuja Kiinasta

Saatujen tietojen mukaan Applen Aasian toimitusketjun joka ei tapahdu Apple Edit toisen sukupolven. Niinpä väitetään suunnitteilla keväällä yhdessä esittää uusia iPads myös "Apple Pencil 2" kuvitella, että tuo erilaisia ​​parannuksia.

"Apple Pencil 2" sisäänrakennetulla magneetti

Tarkistetun Stylus voi olla integroitu magneetti, jonka avulla se voi puristaa tapin hieman iPad. On myös spekuloitu, että Apple suunnittelee laajempaa sovellus tukee tapin - tämä voitaisiin esittää rinnakkain. Apple oli myös patentoitu uusi antenni teknologiaa voitaisiin edelleen parantaa yhteyden vakautta. Myös ajateltavissa parani Andruckempfindlichkeit sekä (edelleen) korkeampi näytteenotto resoluutio.

10,5 tuuman iPad kuulemma myös suunnitteilla

Kun nimenomaan Apple Pencil esitellään muun muassa uusi iPad Pro -malleja, on vielä epäselvä. Tällä hetkellä markkinat tarkkailijat maaliskuusta. Omena on tiettävästi suunnittelee myös uuden iPad Pro malli 10,5 tuuman näyttö esittää, mutta joka vastaa suurelta osin kotelon kooltaan 9,7-tuuman malli. Lisäksi on myös olemassa parannetun 12,9 tuuman malli sekä lähtötason iPad 9,7 tuumaa. IPad Mini vielä ei kuulu mitään. Se päivitettiin viimeksi vuonna 2015, ja se oli aikoinaan hyvin suosittu.(BSC)