Test: Precious kompaktkamera Canon Powershot G7x Mark II

Test: Precious Compact Canon Powershot G7x Mark II

Med stor sensor og kraftig linse G7 ønsker X Mark II også overbevise krevende fotografer. Hvorvidt oppgradering til første generasjon verdt eller om det er bedre å spare 200 euro i prisen, avslører vår test.

G7 X Mark II følger den dyre kompaktkamera G7 X 2014. Canon opererer bare veldig avventende facelift: New prosessor, høyere burst rate, minimum støy. Sistnevnte er trolig en optimistisk løfte. Nesten 685 euro (RRP) Canon ønsker for sitt kamera. Forgjengeren, er det i dag for ca 500 euro.

Konkurrent Sony RX100 fra 300 €

G7 X Mark II arbeider med en såkalt type 1 tomme CMOS 13,2 x 8,8 mm. Han er mye større enn 6 × 4 millimeter modell i vanlige kompaktkameraer. Dens linse zoomer av liten skjerm tilsvarende 24 til 100 millimeter på et forholdsvis høy blenderåpning på f / 1.8 f / 2,8.

detaljert gjennomgang

  • Test: Canon G7x Mark II - verdt andre generasjon?

Den største konkurrent i markedet kommer fra Sony og dens RX100 Series. Her er i dag den fjerde generasjonen av RX100 serien i starten. men den første RX100 er fortsatt i butikkhyllene. Pris: ca 300 euro.

Polert utseende, bildekvalitet på tidligere nivå

Litt polert og kantet påvirker andre generasjon boliger i forhold til G7 X. Takket være en gummiert Griffwulstes foran og en gummibelagt tommelen resten på baksiden av Compact sitter godt i hånden. Etter noen få brukt til nå en ganske høy arbeidshastighet også takket være de mange fler viktige oppgaver og hjul med den lille G7 X Mark II. Samlet sett her Canon oppnår et godt kompromiss mellom en enkel og likevel individuell behandling. Mye sterkere trimmet til manuelt arbeid, X-dyrebare kompaktkameraer, for eksempel, som X70 Fujifilm som ikke velger ulikt G7 X Mark II til en modusvelgeren.

I bildekvaliteten, kan den G7 X Mark II ikke trekke fra sin forgjenger. Målinger for oppløsning og støy er på ett nivå. Ved høyere hastigheter, har en tendens til kameraet til en sterk støyreduksjon, som er rask på bekostning av detaljer og strukturer. Linsen gir vidvinkel også et klart område av svakhet.

I c't Photography For hele gjennomgangen, inkludert testbilder og utendørs scener. Selv sammenlignet med første generasjons bilder og RX100 rekke Sony har samlet de kolleger her.

Vennligst les på c't Digital Photography:

Bilde 1 av 5

Canon Powershot G7 X Mark II (5 bilder)

Powershot G7 X Mark II med 4,2fach optisk zoom
(Bilde: Canon)

(SSI)