iPhone 8 kuulemma jatkaa Lightning-liitäntä – mutta USB C-latausteknologia

Salama pysyy - jopa silloin, kun "iPhone 8" - kertoo hyvin perillä analyytikko.

(Kuva: AP, Monica Davey)

Yleensä asioista hyvin perillä analyytikko olettaa kaikkien 2017er iPhonet edelleen luottaa Lightning portin sijasta USB-porttiin tyypistä C. Jotta nopeampaa akun lataamista varten, Apple at "C-tyypin latauksen tekniikka" set.

Seuraavan sukupolven iPhone ei taakkanaan USB C, koska se oli viime aikoina, mutta säilyttää Lightning portti. Tämä oli ilmoitti analyytikko Ming-Chi Kuo ja KGI Pankkitoiminta talo huomata sijoittajille, lainattu MacRumors. Analyytikko joka ilmeisesti säilyttää hyvät yhteydet Applen toimitusketjun, mikä hylkää alustava raportti, joka ennusti siirtyminen USB-C: n "iPhone 8".

USB C-Power-toimitus nopeampaa akun lataamista varten - Lightning portti

Mukaan Kuo, Apple vaan kaikki uudet iPhone-mallien - lisäksi "iPhone 8" uudella kotelomuotoilu ovat myös "iPhone 7s" ja "iPhone 7s Plus" keskustelun - tukee nopea lataus sekä "tyypin C kontakti latausteknologia "- on todennäköisesti tarkoitettu USB Power Delivery. Että sirut TI ja Cypress on tarkoitus käyttää. Uuden akun muotoilu, iPhone on 8 hyvin nopeasti OLED-näyttö maksutta niin Kuo.

Onko Apple iPhone tulevaisuudessa, niin USB-C-Lightning kytketään.Jos sekä USB-C-virtalähde, jää epäselväksi. USB-kaapelilla C iPhone voitiin todellakin ladata suoraan uusiin, puhdasta USB C-Maceille - mutta ei suurin osa muihin tietokoneisiin ja USB virtalähteet.

iPad Pro tukee nopea lataus tekniikkaa jo

Nopeaan lataamiseen iPad Pro omistajat tarvitsevat vain ostaa USB-to-C-Salama kaapeli ja USB-C-virtalähde.
Nopeaan lataamiseen iPad Pro omistajat tarvitsevat vain ostaa USB-to-C-Salama kaapeli ja USB-C-virtalähde.suurentaa
Kuva: Apple

Nopeampi lataus ja USB 3 datansiirtoa tukee Apple jo iPad Pro, mutta vain suuri 12,9 tuuman malli. Käyttää leikkeen laturi, iPad Pro omistajat USB C virtalähdettä ja USB-C-to-Salama kaapeli on ostettava lisäksi kustannukset vajaat 85 euroa toistaiseksi kuitenkaan heillä ei ole iPad osoitteessa. Hyvin pitkä latausaika suuri iPads puolittui seurauksena.

Uusien iPhone-mallien odotetaan tapansa syyskuussa. Uuden sukupolven tukee tiettävästi ensimmäinen kerta, kun langaton lataus teknologia, informaatio, ei ole vielä olemassa. Apple on nyt jäsen Wireless Power-konsortio, joka on takana suhteellisen yleinen latausteknologia Qi.(LBE)