Apple Watch Series 2: Vedenpitävä ja GPS

Apple on julkaissut uuden Apple Watch esitetään, joka sopii uinti. Urheilijoiden tulisi myös olla tyytyväisiä integroitu GPS-moduuli.

Apple Watch oli valtiolta myydyin Älykello, mutta toisinaan arvosteltu puutteesta vesitiiviyden ja lyhyt akun. Nyt Apple asettaa Apple Watch Series 2 Ulkoisesti vähän on muuttunut jonkin puoli, mutta Cupertinossa on täysin uusittu sisustus. "Olemme tyytyväisiä vastaus Apple Watch ja miten se on muuttanut ihmisten elämää. Olemme sitoutuneet kunto ja terveys, ja uskomme, että asiakkaamme rakastavat uusia ominaisuuksia Apple Watch 2"Sanoo Jeff Williams, operatiivinen johtaja Apple.

Apple Watch Series 2: Vedenpitävä ja GPS
suurentaa

nopeampi laitteisto

On nyt kaksiytiminen prosessori, joka on odotettavissa 50 prosenttia nopeampi kuin sen edeltäjä, ja sen GPU oli jopa kaksinkertaiseksi. Apple tarjoaa kello jatkuu kahta kokoa 38 ja 42 mm Diagonaalinen päälle. Kirkkautta näytön, mutta on huomattavasti lisääntynyt ryhmän. IPhone valmistaja kutsuu tätä luminanssi 1000 saivareet. Akun käyttöikää Apple voisi kuitenkaan kasva, uusi kello on silti virallisesti joka ilta veloitetaan, joten ne tuskin soveltuvat havaitsemiseksi unikäyttäytyminen. Epävirallisesti pitää sen jo joskus kahdella päivällä.

1 ulos 8

Apple Watch Series 02 syyskuu 2016 (8 Kuvat)

Apple Watch Series 2 - kelluva kiinteä

Edellisen Apple Watch on vesitiivis, kuten suihkussa. Kun Apple Watch Series 2 voi myös uida, ne pitäisi kestää vedenpainetta jopa 50 metriä.

Vesitiivis 50 m

Ongelmana tiivistys gadgeteista puhujia, että nyt ajat pitäisi ilman työtä, sanoi Applen johtaja Jeff Williams. Sillä vaikka Apple ei voi muuttaa tätä, mutta puhuja ilmaisee uinnin jälkeen training vesi helposti kotelosta. Uuden Apple-kello on nyt vesitiivis 50 metrin syvyydessä. mutta monille vesiurheiluun sen vuoksi ei ole tarkoituksenmukaista, koska se perustuu ISO-standardin 22810: 2010 sertifioitu: Applen mukaan niitä tulisi käyttää vain matalassa vedessä ja sellaista, missä ei korkean veden paine on luotu. Kuitenkin käyttö sukellusta, vesihiihtoa ja muita vesiurheilulajeja runsaasti vettä nopeudella iPhone valmistaja ei suosittele. Sovitus harjoitus sovellus on uusia merkintöjä. Uimarit nykyään myös saada arvio niiden kalorien kulutusta.

GPS juoksijoille ja navigointi

Oli ensimmäinen Apple Watch seurata havaitsemiseen ja navigointiin yhä riippuvainen iPhonessa, Watch Series 2 on tämän puutteen enää: Apple on integroitu GPS-vastaanotin suoraan katsella. niin, että kello kirjaa etäisyyden ja nopeuden ja etäisyyden eri koulutusta ulkona, kuten juostessa, pyöräily tai kävely. Kuljettu matka voidaan esittää satamassa kartalla iPhonessa aktiivisuudessa sovelluksen. Tarjouksen monia uusia mahdollisuuksia jännittäviä sovelluksia. Sinun pitäisi pystyä kolme kanssa esiintyy 13. syyskuuta WatchOS kuin koskaan ennen, niin Apple.

Kotelon materiaali ja ranneketta

Aivan liian onnistuneesti tehty kullasta Watch variantteja olivat luultavasti ei, koska Series 2 kello ei enää ole tämän materiaalin suorituksen. Uusi premium-versio on saatavilla, joka perustuu valkoinen keraaminen tulevaisuudesta. Kotelossa on kaksi kertaa niin kovaa kuin teräs. Kuten tavallista, Apple tarjoaa Watch kotelot alumiinia värit kulta, nousi kulta, hopea ja Space Grey yhdessä urheilun vastuun kantaakseen. Lisäksi siellä on edelleen ruostumattomasta teräksestä versio hopea ja musta avaruus on laaja valikoima erilaisia ​​ranneketta. On uusia urheilu rannekkeet Nike ja hieno nahka ranneketta epätavallinen tyylejä Hermes.

Apple Watch 2 419 euroa - syyskuusta 9 preorder

Apple ottaa ennakkotilauksia 9. syyskuuta. 16. syyskuuta, uusi kello 25 maissa, heidän joukossaan, on saatavilla Saksassa. Hinta pysyy samana: Alumiininen versio on saatavilla 419 euroa, ruostumattoman teräksen versio vajaasta 650 euroa. Keraamisen malli maksaa noin 1450 euroa. Hinta 42 mm versio on kulloinkin suurempi noin 30-50 euroa.

Ensimmäinen Apple Watch urheilu jää ohjelmaan ja on nopeampi

Ensimmäinen sukupolvi on edelleen käytettävissä alumiinin versiossa. Apple on nimettiin Apple Watch Series 1 ja sinä lahjoitti myös nopeampi S2. Lähtöhinta Cupertinossa on alennettu 319 euroa.

Se esitettiin myös seuraaviin Apple Keynote:

(JRA)