Applen uusi iMacit testissä: Kirkas ja nopeampi

mac & Minulla oli tilaisuus testata hiljattain avattu työpöydällä kone ja katso Applen lupauksia. IMacit nyt luottavat Thunderbolt 3, nykyinen Kaby Lake prosessorit ja uusi grafiikka pelimerkkejä.

Myöhässä hyppy kaksi sukupolvea prosessorien kiihtyi merkittävästi, uusi iMac perusmalli testinä Mac & näytin. 2-core prosessori valmistettu aikaisemmin halvin, mutta hyvin hitaasti 21,5"-IMAC hyppäämällä 1,6-2,3 GHz. Kokonaisuudessaan uusi kun tekee Cinema 4D kaikki ytimet yli 50 prosenttia oli nopeampi. Kuitenkin Apple edelleen asennettuna hidas kiintolevy pohjassa kokoonpano, joka voidaan päivittää vain tehtaalta.

Jopa aiemmin juotettu muisti voi olla uusi 21,5"-IMAC nyt vaihtaa jälleen - teoriassa. Sama koskee käsinkirjoitetun muutos HDD SSD.

4K iMac hyödytti tulokset osoittavat, että myös siirtyminen Intelin nykyinen Kaby Lake prosessorit, joskin vähemmässä määrin. Apple on myös parantanut näyttö all-in-one-Macit taas - se on kirkkaampi, muun muassa - ja nyt varustaa nämä kaksi nopeaa Thunderbolt-3-porttia USB-C-liittimet. Neljä suurta USB-liittimet (tyyppi A) ovat käytettävissä.

Raportti luettavissa täyspitkä Mac & I (jossa keskustelufoorumin):

  • Uusi iMacit kanssa Kaby Lake prosessorit ensimmäisessä testissä
(LBE)