Microsoft tekee toimisto iPad ja iPhone ilmaiseksi, Android seuraa

Loppukäyttäjät eivät tarvitse Office 365 tilausta enemmän nyt saatavilla iPhone-versio sovellukset Word, Excel ja PowerPoint. Android tabletti käyttäjät voivat rekisteröityä esikatselun Office-paketti.

kehittäjä
Word, Excel ja PowerPoint ovat nyt käynnissä iPhonesuurentaa
Kuva: Kehittäjät

Office-iPadille ja äskettäin iPhonea voi käyttää ilmaiseksi lähtien. Luoda Office-asiakirjoja ja muokata Office 365 tilausta ei ole enää tarpeen, Microsoft sanoi torstaina - ilmainen Microsoft-tili rekisteröityä rikas.

Uusi asetus koskee loppukäyttäjille, liiketoiminnan sovellus vaatii vielä tilaus. Täydellisen valikoiman toimintoja, kuten pian rajattomasti tallennustilaa osoitteessa onedrive, pysy maksavat käyttäjät pidätetään sanoo Microsoftin.

Word, Excel ja PowerPoint ovat jo ladattavissa, joka on nyt myös suunniteltu iPhone vieressä iPad uusi versio 1.2. Päivitys tuo myös ilmoitti Dropbox yhdentymistä.

Android-versio Office-paketti on seurata vuoden 2015 alussa - myös yksityiskäyttöön on vapaa. Kiinnostuneille käyttäjille Android tabletti voi ilmoittautua ennalta versiota nyt. Uusi Touch-optimoitu versio Office-ohjelmisto on myös Windows 10 teoksissa, Microsoft lisätty - lisätietoja seuraa piakkoin.

[Päivitys 11.6.2014 16:15] Toiminnot eivät Office 365 varattu tilaajille, mukaan lukien esimerkiksi kyky tallentaa muutokset Word-dokumentteja tai säätää pää ja jalka kiskot eri sivuille. Myös pääsy puhujan muistiinpanoja PowerPointin vain maksaa käyttäjille.

[2 Päivitä 11.7.2014 13:00] Jonka ominaisuudet Office-paketti puuttuu vapaassa käytössä, Mac on & i tiivistää.(LBE)