Nobel Filmikameraparistot Red Raven yksinomaan Apple

Red Raven pakki.

(Kuva: Valmistaja)

15000 US-dollarin 4,5K Kit on aluksi vain myydään Apple.com ja osoitti valituissa Applen myymälöissä. Mukana on linssi, näyttö, erilaisia ​​lisävarusteita ja Final Cut Pro X lisenssin.

Apple on tullut - varmistanut yksinmyyntioikeudet uuden Red-filmikameralla Raven - ainakin aluksi. Pakkaus varusteineen ja 4,5K anturi on ensin tarjottu mahtava $ 15000 pelkästään Apple.com. sisään "valittu" Applen myymälöissä saavat kokeilla kameraa myös - mikä on se, että ei ole vielä ilmoitettu.

Kallis pakki paljon lisävarusteita

Vuonna 15000 dollarin paketti, joka on "Raven Kameroita" puhelut, asettaa kameran keskusyksikkö (Brain) kanssa 4,5K anturi, Sigma 18-35mm F1.8-DC HSM objektiivi, 4,7 tuuman LCD-näyttö, mukaan lukien Tukijalka kahva (DSMC2) V-Lock I / O-lisääjiä, 120 Gt iso punainen Mini-Mag, kaksi idx DUO-C98 akun VL-2X laturi, Red Mini Mag lukija G-Technology (ev-sarja), Foolcontrol Raven-Kameroita ja vastaavat kova kotelo Nanuk. Apple tarjoaa myös kanssa Final Cut Pro lisenssin, joka itsessään maksaa 330 euroa.

Elokuvateatteri laatua 4,5K 120 fps

Raven Kamera voi kuvata 120 kuvaa sekunnissa 4,5K koko muotoisia kuvia ja lupaa elokuvamaisen laatua kuvattaessa. Tuo sinulle 1.59 kiloa vaa'alle. voidaan lisätä Redcode RAW ja Apple ProRes - ja samanaikaisesti. Jos käytät kameraa 2Kmoodissa, jopa 240 fps ovat mahdollisia. Punainen mainitsee käyttötarkoitukset tai asennus drones ja kiinnitysrunkoon. HDR sisältö voi olla "kättelyssä" Luo.

Kamera on varastossa

Hinnat Saksassa ei ole kutsuttu amerikkalainen Apple verkkokaupasta mutta kamera on jo saatavilla - mielenkiintoisesti, jossa toimitusaika vain yksi päivä. Punainen haluaa mennä Raven uusilla tuotantoalueilla, erityisesti tuotannossa verkkosisältöjen korkean laadun pitäisi olla mahdollista Raven. Red-tuotteet ovat, ja on käytetty lukuisissa teatteriesityksiin.

[Päivitys 08.2.17 11:40:] Saksassa, Red Raven pakki maksaa huimat 17000 euroa ja sen voi tilata jo nyt hyvin lyhyellä toimitusajalla. Apple julkisti yli Mac & Olen myös, että on esillä kameran Berliinissä Apple Store Kurfürstendamm ja voi ostaa.(BSC)