Og et annet triks, fortsetter å komme fri og Windows 10

Og et annet triks, fortsetter å komme fri og Windows 10

Selv om tilbudet faktisk endte 29. juli vil Microsoft eier verktøy for nedlasting, som du trenger å konvertere en Windows 7 / 8.1 installasjon til Windows 10.

Kort tid etter den offisielle slutten av tilbudet om å oppgradere til Windows 10 for gratis, var det klart at dette ikke var ment helt seriøst med slutten: Som rapportert kan være fra en Microsoft-webområde et lite program som heter "Windows10upgrade24074.exe" nedlasting, som konverterer et eksisterende Windows-7 / 8.1 installasjon på Windows 10 Imidlertid er området rettet kun mot brukere av funksjoner for å lette driften av Windows, slik som et forstørrelsesglass eller lese-høyt-funksjonen. Men det er ingen sjekk om man egentlig bruker slike funksjoner. Og til en ren samvittighet formulering "Ja, jeg bruker hjelpeteknologi" For å bekrefte at du har faktisk ikke stole på tekniske hjelpemidler. Det er allerede nok hvis du for eksempel illustrert på en treningscomputer og til og med med et forstørrelsesglass, hva det er nå.

Windows 10

Windows 10

Windows 10 er ment å være den siste Windows er fra det klassiske operativsystemet "Windows som en tjeneste", Men selv om Microsoft har presentert det i det første året, det er mye kritikk om på data innsamling mani og rykke ut for å oppgradere.

  • Den gratis oppgradering til Windows 10
  • Dette er nytt, det er bedre, det er verre
  • nachgehakt: Svar på Windows 10
  • Funksjonen oppgraderinger: for hjem umiddelbart for Pro etter fire måneder
  • stamdatainnsamlings mani
  • Tips for Cortana
  • Jubileum Oppdatering for Windows 10
  • Mer om Windows 10

Windows10upgrade24074.exe for alle

Og et annet triks, fortsetter å komme fri og Windows 10 Tre identiske programmer, men oppfører seg forskjellig avhengig av deres filnavn.

Når testet av Heise online nå viste seg at Microsoft ellers identisk et annet sted som tilbyr det samme programmet under et annet navn, men for nedlasting: På nettsiden "Windows 10 Update History"Som også kan påberopes på Windows 7 og 8,1. Microsoft gir ingen restriksjoner på siden for å laste ned og også nevner ikke noen betingelser. I stedet er det bare: "Du vil oppdateringen? Klikk på knappen under for å laste den ned."

Hva ender opp på tallerkenen etter at nedlastingen er forskjellige som beskrevet bare av navnet, er dette programmet "Windows10upgrade28084.exe" - men navnet kontrollene etter ringer oppførselen til programmet: Hvis du bare starte den på Windows 7 / 8.1, det krever litt tid en lisensnøkkel for Windows 10. Men når utbredt hacking verktøy "explorer.exe" bruker til den nedlastede programmet i "Windows10upgrade24074.exe" endre navn, er etterspørselen utelatt for nøkkelen. I stedet, konverterer det lett en eksisterende Windows 7 / 8.1 installasjonsproblemer i en aktivert Windows 10 mikrometer.

en annen kilde

Det er enda en nedlasting kilde av Microsoft selv for dette programmet: nettsiden "Windows 10 Last ned", Det er imidlertid bare tilgjengelig hvis du kaller skjermen på Windows 10. Deretter heter "Windows10upgrade9252.exe", Igjen døpe nok i "Windows10upgrade24074.exe",

1 ut fra 10

Windows 10: Første skritt etter oppgraderingen (10 bilder)

I det første trinnet, logger du deg på med kontoen du brukte i det forrige operativsystemet. (Forklaring: Green - klikk her; Red - her juster)

(AXV)