Trump: Apple haluaa rakentaa suuria tehtaita Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook oli luvannut hänelle kolme "iso, kauniita kasveja" rakentaa Yhdysvalloissa, sanoi Yhdysvaltain presidentti - mainitsematta yksityiskohtia. Apple voi toistaiseksi vain valmiin Mac Pro Yhdysvalloissa.

Annettuaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump Apple aikoo rakentaa "kolme isoa kaunista tehtaita" Yhdysvalloissa. Applen toimitusjohtaja Tim Cook oli luvannut hänelle kolme "iso iso iso" tuotantoa, Trump sanoi haastattelussa Wall Street Journal. Hän kertoi Cook kunhan Apple ei rakentaa tehtaita tässä maassa, hän nähdä hänen hallituskautensa taloudellista menestystä, joten Trump - Cook oli soittanut hänelle ja kertoi "mennä eteenpäin" asiassa.

Lisätietoja Applen väitetystä suunnitelmia rakentaa tehtaita ei nimeä Trump. Apple kieltäytyi kommentoimasta lausuntoa suhteessa liiketoiminnan sanomalehti.

Omenatuotanto Yhdysvalloissa kampanjan lupauksen Trump

Presidentti on toistuvasti korostanut, että vaalikampanjan aikana, että hän toisi Apple "rakentaa hiton tietokone ja asioita tässä maassa mieluummin kuin muissa maissa". Apple voi valmistaa iPhone ja muut tuotteet lähinnä Kiinassa, vain lopullinen kokoonpano Mac Pron siirrettiin takaisin Yhdysvaltoihin useita vuosia sitten - mutta myös suorittaa siellä sopimusvalmistaja. Onko Apple pyysi luvattu uusi Mac Pro on tehty myös Yhdysvalloissa, jää epäselväksi.

Apple haluaa sijoittaa USA teollisuuden palvelukseen

Takaisin footwall kuulemma Apple aikoo yhdessä sopimusvalmistajan Foxconn, miljardin dollarin investoinnit Yhdysvalloissa tehtaissa, Foxconn toimitusjohtaja Terry Gou kiinnitti kuitenkin suunnitelmien keväällä epävarma: Se koulutettuja työntekijöitä ja toimitusketjun puuttuu - ja valtion kannustimia. Foxconn aikoo rakentaa suurten yhdysvaltalaisten kasvi, luultavasti osavaltiossa Wisconsin, Trump nyt ilmoittanut vastaan ​​liiketoiminnan sanomalehti.

Apple julkaisi toukokuussa asettamaan yksi miljardia dollaria Yhdysvaltain tehtaan työn tukemiseksi "edistynyt tuotanto työpaikkoja" on omia tehtaita, mutta ei siinä mainita. +200.000.000dollari se jo meni yhdysvaltalaisen lasinvalmistaja ja Gorilla Glass Asfaltinlevittimet Corning, iPhone Maker toimii jo vuosia.

Väitetään, Apple on pyytänyt alihankkijoiltaan viime vuonna tutkia tuotannon iPhone Yhdysvalloissa. Applen toimitusjohtaja oli ilmoittanut vuoden 2015 loppuun, pääsyy tuotantoa Kiinassa ei johdu alhaisempia työvoimakustannuksia, mutta taitoja paikallisten työntekijöiden. Verrattuna Yhdysvalloissa on Kiinassa noin paljon suurempi määrä päteviä toolmakers koska ammatillista koulutusta on suunnattu tuotantoon.

Kuva 1 3

Lasinvalmistuksen Apple Corning (3 kuvaa)

Työntekijöiden Corning.
(Kuva: Apple)(LBE)