Apple Watch saattaa kaatua, kun kysyt Siri säästä

Apple Watch Series 3 LTE, voit myös soittaa puheluita.

(Kuva: Apple)

Tietokoneen käyttäjille kellon nykyiseen malliin 3 valittavat outo ongelma kielen lehtorin.

Käyttäjille nykyisen huippumalli Apple Watch LTE langattoman yhteyden raportti viikonlopun jälkeen yli omituisuuksia Applen ääni avustaja Siri. Apple Watch Series 3 watchOS 4,1 kaatuu siten aloittaen näyttö Apple-logo, kun ne ovat Englanti ilmatieteen muun muassa "Sää tänään vain" ("Millainen sää on?") tai "Onko se sataa?" ("Onko se sataa?") Antaa.

LTE käyttäjät vaikuttavat - ilmeisesti WLAN-laitteisiin

Via koskevia kysymyksiä on määrä lukea muiden punertava käyttäjiä Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Kanadassa. Useimmat sairastuneista näyttävät LTE malli kuitenkin käyttäjä kellot joutuvat vain halvempi malli puhtaalla langattomasta toiminnasta - tai eivät ole vielä aktivoineet LTE pääsy. Apple Watch Series 2 Mac & i-editointi, joka vaihdettiin Yhdysvaltain Englanti, työskenteli sunnuntaina kuitenkin normaalia.

Täydellinen uudelleenkäynnistys ei tapahdu, mukaan käyttäjän raportit. Sen sijaan pinta katsella, nimeltään Springboard, joka vastaa näytön kellotaulun ja App Launcher, kaatui. Loppujen lopuksi uudelleen aktivoituminen ei vie niin kauan kuin täydellinen uudelleenkäynnistys tietokoneen kellon.

Palvelimen ongelma tai aika vaihtaa?

Ongelmana nähtävästi vaikuttavat vain siihen sääolosuhteet, mutta ei kysellä sääennuste lähipäivinä. Tämä viittaa siihen, että se on palvelinpuolen ongelma on se, jossa kello saa palauttaa Siri palvelin datan watchOS Series 3 ilmeisesti ei voi selviytyä 4,1. Ongelma sitten muistaa virhe Applen Safari-selain, joka iOS-laitteilla ja Macit johti vuonna 2016, että lisääminen Safarin ehdotusten kaatua tapahtunut.

Vaihtoehtoinen selitys voisi olla ongelma liittyvä aika vaihtaa Pohjois-Amerikassa tänä sunnuntaina. Jälleen on esimerkkejä menneisyydessä - niin Apple oli sama kompastellut useasti iOS bugeista, esimerkiksi käytöstä alkua talvikauden asetettu hälytyksiä.(BSC)