Falske advarsler lading for bruk av youporn.com

Falske advarsler lading for bruk av youporn.com

Tiden sirkulerer en e-post der et advokatfirma penger krever for å ha besøkt området youporn.com. Dette er en forfalskning.

"Du har den elektroniske tilbudet youporn.com benyttet"Det sa i en e-post som hjemsøker for tiden ved postkassene. Det krever angivelig for firmaet "Auer Witte Thiel" av adressa, 270 euro for bruk - for å betale - for faktisk umotivert tilbudet. I tillegg, selv liten bot og bankgebyrer skyldtes. Som en bankkonto hos Commerzbank notert. Denne e-posten er en forfalskning, Forbruker Rheinland-Pfalz har bestemt, etter samråd med firmaet.

Advarselen sies å komme fra Wondo GmbH & Co KG. "Lider bør bli skremt av formaning ikke og vil ikke betale beløpet krevde"Anbefaler Barbara Steinhöfel, sekretær for Telekommunikasjon og Digital Media Consumer. I stedet bør rapportere det til de aktuelle politiet.

"Ignorer eller ødelegge"

På nettsiden til advokatfirmaet heter det: "Under tall 10316002088 og 131213371312 feil e-post blir sendt på våre vegne. Disse meldingene kommer ikke fra vårt selskap. Vi ber dere om å ignorere denne e-posten eller ødelegge og beklager til dere for dette, ikke initiert av oss ulempe."

en del av porteføljen til München advokatfirma "inkasso", Hun skriver om seg selv, "til utvinning av store mengder gjeld, selv på de laveste billett størrelser"Å være spesialisert. Andre advokater påpeker at Auer Thiele Witt gjør medlemskontingent hevdet for dating og flirt portaler, der det kan være enten abonnements feller.(ANW)