Apple Watch tulee täysi-ikäiseksi: Series 3 LTE tuki

(Kuva: Apple)

uuden "series 3" SmartWatch tekee iPhone (lähes) tarpeeton - Apple Watch kommunikoi integroitu eSIM suoraan langattomasti.

Apple on tapahtumassa Cupertinossa (katso myös Mac- & Asun kaupankäyntitunnus), joka on nyt kolmannen sukupolven Apple Watch esitetään joka säilyy ulkoisen lähes ennallaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki renkaat myyty tähän mennessä on kiinnitetty myös uuden PM. Vain yksi yksityiskohta on "series 3" visuaalisesti mahdoton erottaa heidän edeltäjänsä: Jos punainen piste koristaa "digitaalinen kruunu" nimeltään rullaa.

Lisää Apple tapahtuma:

  • iPhone X lähes reunuksetonta OLED-näyttö ja Face tunnus
  • IOS 11: Voit ladata 19 päivästä syyskuuta
  • iPhone ja iPhone 8 8 Plus lasi takaisin ja True-Tone -näyttö

Enemmän on tehty sisällä: Koska huhu mylly oli jo pettänyt, jumissa Applen Älykello laitoksen (mahdollisesti) LTE moduuli ja eSIM - tiukasti integroitu ohjelmoitava SIM. Kello pääsee sama puhelin kuin iPhone, Applen COO Jeff Williams sanoi. Tämä mahdollistaa myös musiikin suoratoiston kautta Apple Music sijasta aiemmin hankala synkronointi musiikkitiedostoja latauksen aikana. Saksassa vain Saksan Telekom tarjoaa uuden mallin kannettavien laitteiden tuki alussa. Yksityiskohtia kustannuksia ei vielä tiedetä.

Apple Watch Series 3 barometri ja nopeampi prosessori

Uusi kaksiytiminen suoritin on tehdä kello 70 prosenttia nopeammin. Integroitu W2 siru parantaa myös Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydet, joten Apple. Lisäksi, Series 3 nyt tulee sisäänrakennettu barometri määrittää etäisyyden korkeus itsenäisesti ja tarkasti. Akku kestää mukaan Applen koko päivän.

Kuva 1 6

Apple Watch Series 3 (6 kuvaa)

Uusi Apple Watch on LTE / UMTS-moduulin. Jeff Williams esittää ne.

Apple Watch Series 3 on saatavilla sekä ilman mobiili siru. Molemmissa malleissa on 22. syyskuuta kaupan. Hinta alkaa noin 330 dollaria, LTE Apple Watch on saatavilla vain alle $ 400 euroa. Käynnistettiin viime vuonna Series 1 jälleenmyydä Apple - tutustumishintaan on vain $ 250: llä.

watchOS 4 tulossa pian

watchOS 4 ilmestyy 19. syyskuuta kaikille Apple Watch omistajia, Apple ilmoitti samoin. Päivitys tuo uuden Siri-Dial, tarkistettu koulutus app ja muita parannuksia. Syksyllä Apple haluaa tunnistaa, tutkimuksessa, jossa yliopiston Stanford, onko sykesensori, Apple Watch pystyy havaitsemaan eteisvärinän luotettavana. Tutkimus ilmeisesti toteutetaan Yhdysvalloissa.

[Päivitys 12.9.2017 22:10] Saksassa, Apple Watch Series 3 on saatavilla 370 euroa, mobiiliversiota 450 euroa. Series 1 tarjoaa Apple on 270 euroa. Ennakkotilaus Series 3 on sama kuin iPhone 8 ensi perjantaina 15.9. mahdollista.

Kuva 1 5

Apple WatchOS 4 (5 kuvaa)

Mukaan Tim Cook, Apple Watch on nyt kello ykkönen joukossa kaikki kellot maailmassa.

(BKR)