Ultralyd skanner i lommen vil sette nye standarder i pris og praktiske fordeler

Ultralyd skanner i lommen vil sette nye standarder i pris og praktiske fordeler

Store apparater levere de beste bildene, men en ny type ultralyd skannere for å ta bort kan skape et helt nytt markedssegment. Leger ser frem til mer fleksibilitet.

Oppstarten Butterfly nettverk fra den amerikanske delstaten Connecticut ønsker å bringe før utgangen av dette året, en ny ultralyd skanner på markedet, som er mye lettere å håndtere og rimeligere enn noen tidligere tilgjengelige modeller. Enheten sender sine bilder til en smarttelefon og vil bli priset til 1,199 dollar. Som tidligere først den bruker for å generere ultrasoniske bølger i stedet for å vibrere krystaller små tromler som er etset inn i en halvlederbrikke. Den rapporterte Technology Review online på "ultralyd for å gå".

Butterfly ble etablert i 2011 av Jonathan Rothberg, en entreprenør som foretrakk tilbud i biologi med bruk av halvlederteknologi. Det tok åtte år å snu sitt konsept for ultralyd apparatet er et produkt. I stedet for å vibrere krystaller som den bruker "kapasitiv mikromaskinert ultralydomformer" korte CMUTs - lille ultralydsenderen på en halvlederbrikke på størrelse med et frimerke. Selskapet er finansiert med $ 100 millioner.

En av hans rådgivere, John Kendall, ultralyd dirigent i akuttmottaket i Denver Health Medical Center. Til materialet fra Butterfly scanner bilder, sier han at de er ikke så detaljert som for de store enhetene som må flyttes på hjul. men er avgjørende for at man kunne få enklere diagnoser. Og her er sommerfuglen enhet så mye billigere og så lett å bære den sammenligningen nesten ikke var rettferdig, "Det er uendelig mobil. Dette er ikke lenger den samme enhetskategorien. "På grunn av den lave prisen Butterfly, men tvunget til å selge mange av sine scanner for å få til lønnsomhet.

Mer på Technology Review online:

(SMA)