IOS 11.1.1 korjaa virheitä

Automaattinen korjaus muuttui "minä" mahdollisesti "" plus symboli - riippuen sovelluksen ja vastaanotin, muut merkit ovat edustettuina.

(Kuva: Apple)

Sen jälkeen vain yhdeksän päivää Apple on nachgeschoben on vikakorjaus päivityksen iOS 1.11. Se lupaa korjauksia on automaattisen korjauksen ja "Hei Siri",

iOS 11.1.1 on saatavilla iPhonelle ja iPadille ladattavaksi. Vapautunut torstai-iltana päivittää - yhdeksän päivää myöhemmin julkaisun iOS 1,11 - poistaa kaksi virhettä: Tämäkin on ongelma "automaattinen korjaus näppäimistöä", kuten Apple tekee.

Mitä tarkoitetaan on vika, jos IOS näppäimistö on tipptes "i" kysymättä muuttunut, kuten sovellukset, kuten iMessage tai Twitter. Kun taas kanava niiden ei yleensä ole huomannut, saa näin "A", johon on liitetty kuvake - tai muita merkkejä yhdessä kysymysmerkki neliön.

Automaattisen bug herätti outoja tekstiviestejä ja tweetit

Automaattisen korjauksen Fail
Uutiset iPhone käyttäjät sisälsi voi yhtäkkiä sopimatonta kirjeitä - ja kysymysmerkki neliön.suurentaa

Ilmeisesti, IOS automaattinen korjaus ripustettu näissä tapauksissa näkymätön Unicode-ohjaus merkki todella, että edellisessä merkki edustettuina hymiötilaan. Koska se "minä" mutta ei ole Emoji ottelu, se luultavasti tuli virheellinen näyttö kysymysmerkin kuvaketta. Virhe ilmeisesti levinnyt laitteesta laitteeseen. Yksityiskohtia syy ja leviäminen ei ole kutsuttu Apple.

iOS 11.1.1 pitäisi "Hei Siri" luotettavasti uudelleen

IOS 11.1.1 on myös varmistettava, että aktivointi ääni avustaja Siri päivystävä ( "Hei Siri") uudelleen luotettavasti funkioniert. Aikaisemmin, ääni-komento oli yhtäkkiä enää pidetä olosuhteissa laitteesta.

Päivitys on saatavilla integroidun touchin ohjelmiston päivitys tai iTunes iPhone, iPad ja iPod. Mallista riippuen vaihtelee latauskoon iPhone X on esimerkiksi 54 megatavua. Tällä hetkellä ei ole tietoja Apple ennen mahdollisesti myös kiinteitä tietoturva-aukkoja.

Se on toistaiseksi viides päivityksen iOS 11. Samaan jo käynnissä beta-vaiheessa IOS 11,2, puuttuvat ominaisuudet kuten AirPlay kaksi todennäköistä korvaavan toimituksen.

Toistaiseksi IOS 11 asennetaan melko epäröivä toisin kuin kahdessa edeltävässä versiossa. Applen mukaan puolet aktiiviset laitteet on tähän mennessä hyvin päivitetty uuteen versioon käyttöjärjestelmän.(LBE)