iOS-laitteet ovat yksityiskohtaisia ​​sovellus ja iTunes Ostohistoria

Niin monet sovellukset ostin?! Yksi voi nyt nähdä iPhonessa.

(Kuva: Apple)

Apple on julkaissut uuden palvelimen ominaisuus, että on mahdollista päästä sen historiallinen ostoslistan suoraan iPhonella tai iPadilla. Tämä meni niin pitkälle vain Macin tai PC.

Joka tekee monet ostoksia iOS App Storesta ja iTunes Storesta, helppo kadottaa. Insight tulee historiallinen yritysostoja voisivat mutta toistaiseksi vasta (kun monta klikkausta) iTunes-sovelluksen Mac tai PC. Apple ei tämä muuttuivat päivitetyn keskiviikkona tukiasiakirja osoittaa. Ostoslistan on nyt myös mobiili kosketusnäyttö saatavilla iPhonessa, iPadissa ja iPod, kunhan laitteessa on uusin versio iOS on 11.

pääsee tilin näytön

Löytää tietoja asetuksista klikkaamalla oma nimesi (ylhäällä) ja "iTunes & App Store" napsautuksella. Sitten Apple ID on valittu, sinun on vahvistettava salasanalla tarvittaessa. Niin näet aiemmat ostoksia. Nämä jaetaan yksittäisille tileille, voivat olla myös normaalit lähettää klikattaessa sähköpostilla - mutta vain jos todella rahaa meni. Kätevästi, voit myös ratkaista tässä vaiheessa ongelmaraportti - esimerkiksi jos olet ostanut sovelluksen kahdesti tai vahingossa, ja vaatisi rahansa.

Operaattorin Applen perhe julkaisi, mutta voit vain nähdä, mitä on ostettu nykyisen Apple ID. Jos haluat tarkistaa, mitä muut perheenjäsenet jotta kaikki olisi heidän kirjastossa, sinun täytyy kirjautua sisään tililleen.

iOS-laite voi tehdä enemmän, iTunes pian (vielä) vähemmän?

Uuden Apple näyttää uusi askel poispäin keskeinen piirre iTunesin pilvessä maailmankaikkeuden ryhmän lähteä. Koska iTunes 12.7 voi ostaa iOS-sovellusten enemmän Mac tai PC enää hallita niitä. Näkymä ostot iTunes Storesta (elokuvia, sarjoja ja musiikkia sekä e-kirjoja) ja App Store on kuitenkin edelleen mahdollista.

Ehkä Apple pyyhkäisee toiminto, mutta lähitulevaisuudessa sen pyrkimyksissä edelleen puhdistamiseksi iTunesiin. Poistaminen sovelluksen lataus ominaisuus on kuitenkin, oli huolehtinut laajaa kritiikkiä. Samaan aikaan on jopa oma kolmannen osapuolen työkaluja, jotka tuovat toiminnon takaisin työpöydälle.(BSC)