Celebgate: Kolmas mies syytteeseen laiton tunkeutuminen julkkis iCloud tilejä

32-vuotias amerikkalainen haluaa syyllisyytensä minun Phishing saa käyttöönsä yli 550 iCloud ja Gmail-tilejä on. Jakelua alaston kuvia ei voitu todistaa.

Tutkimuksessa "Celebgate" tapaus on johtanut edelleen periä: 32-vuotias Yhdysvaltain kansalainen Chicagosta haluaa ottaa syyllisyyden myöntäminen siitä salaa laiton pääsy yli 550 iCloud ja Gmail-tilejä phishing - mukaan lukien useat tilejä kuuluisuuksia. Tämä oli ilmoitti syyttäjä, Los Angeles. Se on nyt kolmas syytetty asiassa.

Kuten kaksi edellistä vastaajat ei julkistamisen yhteydessä valokuvien voitiin havaita, mutta ihminen. Tutkijat eivät voineet osoittaa epäillyn joka sai hakemalla tietoa "jaettu tai ladattu"Joten syytteeseen.

Enintään viisi vuotta vankeutta mahdollista

Mies uhkaavat teoreettisesti jopa viideksi vuodeksi vankilaan, mutta näkymä "valitusperuste käsittelee" lause on todennäköisesti huomattavasti pienempi. Kaksi aiemmin tunnistettu rikoksentekijöiden tunnusti myös luvattoman pääsyn Apple ja Google-tilit syylliseksi, tuomittiin yhdeksän ja 18 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Dunst iCloud
Näyttelijä Kirsten Dunst "kiitti" hyökkäyksen jälkeen Applen iCloud.suurentaa

Tuntematon oli lukuisia alaston kuvia julkkiksista kolme vuotta sitten - myös näyttelijöitä Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence ja malli Kate Upton - julkaistiin.

Koska monet tunnetut uhri "Celebgate" ja "The Fappening" kastettiin toiminta kiinnitetty paljon huomiota ja heitti ensimmäisen kysymyksen siitä tietoturvaloukkauksia juuressa iCloud mahdollisti laiton tunkeutuminen iPhone varmuuskopiot. Apple hylkäsi tämän kiivaasti.

Apple: Ei iCloud haavoittuvuus

Vasta sen jälkeen iPhonen valmistaja laajensi suojelun kahden tekijän todennus, joka on sittemmin kattaa myös iCloud Varmuuskopiot: ennen kuin ne voidaan ladata uusi laite, vain turvakoodin on syötettävä lisäksi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kahden tekijän todennus on edelleen valinnainen Schutzvorkehrung. Monet alastonkuvia julkaistiin sitten ilmeisesti varastettiin suoritetaan automaattisella iCloud varmuuskopioinnin, mutta luultavasti yhteinen oikeuslääketieteen ohjelmistoa käytettiin.

Lue myös:

(LBE)