iPhone X: Vietnam tietoturva-asiantuntijat käsittelevät Face ID naamio

se ei ole mukavaa, kasvot ID Hack maski.

(Kuva: Bkav / Kuvakaappaus YouTube)

Kehyksellä 3D tulostin, silikoni nenä ja 2D-kuvat ja jotkut meikit Vartioimisliikkeen ovat odottaneet kuviota Bkav Applen kasvojentunnistus järjestelmän.

Raportti julkaistiin YouTubessa, mukaan video on tietoturva tutkijat Vietnamista onnistui murtaa Applen ensimmäinen sisäänrakennettu iPhone X kasvojentunnistusteknologiaamme Face ID naamio. Yhtiö Bkav oivalluksia hyväkseen omaan lukuunsa, kuten Applen AI järjestelmä tekee kasvot.

3D-tulostimet, silikonia ja valokuvia

Maski koostuu neljästä osasta: peräisin 3D-tulostimet, valkoinen runko, joka on kiinnitetty metalliseen runko ja vastaa mitat alkuperäisen kasvot, - vaikkakin käsintehtyjä - nenä silikoni, joka on varustettu make-up, sekä ilmeinen liimattu 2D kuvien silmien ja suun. Kaiken maski toimii kuin muumio avoimin silmin, nenä ja suu alueilla. Videolla Bkav osoittaa, miten iPhonen X lukitus avataan maski ja todelliset kasvot tutkijan, joka näyttää helppo taittaa.

Kustannukset 150 dollaria

Kustannukset maskin löytänyt 150 dollaria. Työhön yritys oli alkanut 5. marraskuuta. Bkav oli jo heikentänyt kasvojentunnistus järjestelmiä läppäreissä. Turvallisuus Tutkijat uskovat, että säännölliset käyttäjät ovat vaarassa menetelmällä koska menetelmä on liian monimutkainen. Kuitenkin oli noin "Miljardöörejä johtajat suuret yritykset, kansalliset johtajat tai aineita, kuten FBI" potentiaalinen yleisö. Tämä on ymmärrettävä, mitä ongelmia on Face tunnus. Teollinen vakoojia ja kilpailevien turvallisuuden yksiköt voivat myös hyötyä lähestymistavasta, sanoo Bkav. Hyökkääjän on myös oltava tarkkoja mittauksia kasvoissa.

Maskit ovat toistaiseksi epäonnistuneet

Jäi epäselväksi aluksi onko Vietnam turvallisuus tutkijat ovat kiertänyt Applen huomion havaitseminen X iPhone. Tämä on tarkoitus varmistaa, että tunnistaa, onko henkilö todella katsoo laitetta ja käytön estämiseksi väärennökset. Käyttäjien on jättää tämän erikseen, mutta mitä Apple suosittelee ihmisille, jotka kärsivät vammasta, ja siksi ei voi katsoa suoraan iPhonen X. ei anneta tietoja Bkav ensin. Aiemmin muut yritykset halki Face ID naamarit, epäonnistui. Kuitenkin kaksoset ja samannäköisiä sisarukset jäävät ongelmallisia.(BSC)