Apple ostaa kuvakenno käynnistyksen

Kvantti elokuva tallenteet ovat toimia elokuvan kaltaisia.

(Kuva: InVisage)

InVisage Technologies on kehittänyt järjestelmän, joka perustuu kvanttipisteiden älypuhelin kameramoduuli, joka lupaa paljon parempi valoteho.

Apple on ostanut toisen nuori yritys. Kuten iPhone tuottaja on vahvistanut Yhdysvaltain media, on nyt Kaliforniassa toimiva käynnistys- Newark InVisage Technologies osa konsernin salkun. Mitä kauppahinta oli huomattavasti transpired ole - mutta yhtiöllä on sanottu aiemmin kerännyt lähes 100 miljoonaa dollaria sijoituspääomaa pääomasijoittajilta.

Parempi kuvakennon omasta valimo

Päätuote InVisage Technologies on uusi kuva-anturi, joka vaihtaa piin perinteisesti käytetty siinä vastaan ​​ns Quantum kalvo. Tämä perustuu kvanttipisteiden tekniikkaa. Mukaan Quantum of InVisage kalvo voi imeä saman määrän valoa kuin pii, mutta kerros on kymmenen kertaa ohuempi ja voi absorboida koko valon spektriä, joka lupaa paremmin kuvaa paremmin valotehokkuuden. Käytännössä kuvaamisen vuorovaikutuksessa alalla (katso video alla) paremmin valaistu ja on elokuvamaisen ilmeen.

InVisage btreibt mukaan IT blogi TechCrunch myös oma valimo Taiwanissa, myös tuotannon foorumi, jossa elokuvan Quantum ratkaisu syntyy - kuten kiekkoja. Täydellinen anturi pelimerkkejä käynnistysvaiheen ei voi tuottaa.

Kvantti elokuva joskus iPhone?

Apple on jo pitkään käsitellyt kuva ja video antureita, yhteistyötä muun muassa Sony. Aina kuitenkin konserni edellyttää tätä räätälöityjä tekniikkaa ja on kuvakennon hyvin "käytännön", Apple on useita patentteja täällä. Quantum että elokuva yksi päivä on käytetty iPhone olisi ajateltavissa. Lisäksi tekniikkaa voidaan myös käyttää sovelluksissa alalla lisätyn todellisuuden ja tunnistaminen, koska parempi kuva lupaa tarkempi havaitseminen ympäristön.

Hankinnan InVisage kommentoitiin määrittelemätön Apple. Yhtiö ostaa pienempiä teknologiayrityksiä ajoittain varten ostavat yhden ilmaisi niin vähän kuin tulevaisuuden suunnitelmista. Applen yritysostot olivat israelilainen yritys PrimeSense, tunnettu 3D-anturit, jotka ovat olleet osa Microsoftin Kinect. Nykyään teknologian PrimeSense uuden kasvojentunnistusjärjestelmän FaceID iPhone löytää X käyttöä.

(BSC)