Android Trojan GT! Tr.spy ottaa pääasiassa saksalaisen pankin asiakkaille kohdennettua

(Kuva: AP, Britta Pedersen / dpa)

Tietoturva-asiantuntijat varoittavat Android haittaohjelmia, jotka on osoittanut erityisesti pankki- ja luottokorttitietoja. Haittaohjelmien kehittäjät laajentavat toimintoihin nopeasti.

Fortinet on tr.spy työnnetään väittää nykyinen Android Troijan kutsutaan GT Kuka on osoittanut ensisijaisesti luottokortti ja log-in tiedot Saksan ja Itävallan pankkiasiakkaille. Näistä asiakkaista tulee uhkaa määrittelemätön 15 Saksan ja viiden itävaltalaisen pankit - ja nousee, varoittaa tietoturva-asiantuntijat.

Infektio voi olla helposti

Haittaohjelma on naamioida itsensä muun muassa pankki- ja sähköpostin app. Onko tuholaisten löytyy Google Play, ei tällä hetkellä tiedetä. Todennäköisesti väijyvä Troijan sovelluskaupoissa kolmannen osapuolen. Tällöin Android käyttäjät tulee nimenomaisesti mahdollistaa, että hän voi asentaa sovelluksia tuntemattomista lähteistä. Eikä tiedetä, mitkä versiot Android on uhattuna.

On laite, jonka GT tr.spy tartunnan !, The tuholainen vaatii kauaskantoisia oikeuksia. Nyökkää uhri se pois, Troijan voi olla noin lähettää tekstiviestejä ja soittaa puheluita, varoittaa tietoturva-asiantuntijat. Lisäksi troijalainen voi olla huijata erilaisia ​​virustorjuntaohjelmat.

Kopioida maksutiedot, GT pitäisi! Tr.spy Väliin kun käytät pankki- sovellusta phishing vaikutelmia ulkoasun tyyliin eri pankkien. Lähtötiedot pistäytyä rikolliset.

kehittyvät nopeasti

Mukaan tietoturva-asiantuntijat varustaa haittaohjelma kehittäjät tuholaisen nopeasti uusia ominaisuuksia ja tarkista uusia variantteja käynnistetty. Vuorokauden sisällä he työnsivät väittää lisäantosignaali joka voidaan Klinken sisään maksuprosesseja Google Play ja Skype. Lisäksi GT! Nyt tr.spy log-data Facebookista & pidättyi Co ..

Havaita ja päästä eroon

Mukaan tietoturva-asiantuntijat, on vaikea tunnistaa infektioon GT! Tr.spy piilossa kuvaketta valheellisia ja sen vahinkoja työtä salaa taustalla. Onko tämä sovellus on piilotettu luettelossa asennetut sovellukset, Fortinet ei suoriteta. Ehkä voi olla hakevat väärennös sovellus, joka ei voi olla selvästi osoitettu. Yleensä sinun ei pitäisi asentaa pankki- sovelluksia sovellus tallentaa kolmannen osapuolen.

Päästä eroon tuholaisten, uhrien haittaohjelmia on peruutettava järjestelmänvalvojan oikeudet Android asetuksista. Sitten pitäisi yksi GT! Tr.spy Android Debug Bridge (ADB) poistaa. (Des)