Nationwide avbrudd av internett og telefonkabler i Tyskland

Nationwide avbrudd av internett og telefonkabler i Tyskland

Mange brukere klager om total svikt av internett. Vodafone bekrefter en feil i mange deler av landet. Årsaken er ennå ikke kjent.

Vodafone / kabel-Tyskland Internett-tilgang og telefon er for tiden i "store deler av Tyskland" forstyrret. Selskapet bekreftet i deres support forum. Det påvirker bare Internett-forbindelser via kabel-TV-nettverk av tidligere kabelen Tyskland. Mange brukere klager på Twitter om fiaskoer, selv til svikt plattformer gå samler bevis en. Første indikasjonene ble mottatt i kveld mot 17:30.

Tekniker er informert

Oppdater 19:30: I mellomtiden har Vodafone ikke snakke i kundekommunikasjon ved "begrensninger"men en "svikt", Feltet ansatte hadde blitt informert, sier støtteforumet: "Våre ingeniører jobber hardt for å løse denne feilen." Berørte er bare internett og telefon. Forstyrrelser mens du ser på TV, som hadde klaget individuelle brukere, er det ikke kjent, sier en talskvinne.

Oppdater 21:30: Samtidig er det tilbakemeldinger fra brukerne om at Internett-forbindelsen er gjenopprettet, og det fortsatt lyder blir hoppet over. I mellomtiden har Vodafone uttalte: "Siden 17:30 er det landsomfattende restriksjoner i deler av vårt kabelnett: Opp til 1,8 millioner kunder ikke kan ringe og surfe på Internett eller bruke Internett-baserte video-on-demand. TV er ikke berørt. Årsaken er en feil i vårt datanettverk i Frankfurt og Berlin. Våre ingeniører jobber hardt med å eliminere feil."

Interferens med Vodafone / kabel-Tyskland tar fortsatt:

(VBR)