Trojan naamioitu Pokémon-go-sovellus ja tartunnan tuhansia Android-laitteisiin

(Kuva: Kaspersky)

Tietoturva-asiantuntijat varoittavat Android haittaohjelmat joka teeskentelee olevansa Pokémon-Go-sovellus. Troijan hevonen rooten infektoituneen laitteita, muun muassa, ja voi asentaa mainonnan sovelluksia.

Android-sovellus "Opas Pokémon Go" on susi lammasten vaatteissa: Tämä ei ole apulainen Pokemon Go pelaaja, mutta troijalainen, jonka laitteet rootet ja täynnä mainontaa. Tietoturva-asiantuntijat Kaspersky kohtasi Googlen App Storesta troijalaisia ​​sovelluksen. Mukaan niiden tutkimusta, sovellus on ladattu 500000 kertaa. Vuonna 6000 tapauksia, laitteet on onnistuneesti tartunnan.

Samaan aikaan Google on poistanut petollista sovelluksen myymälästä. Mutta troijalaiset ilmeisesti ohittaa säännöllisesti Googlen suojamekanismeja: Joulukuusta 2015 Security tutkijat ovat kohdanneet kymmenen lisää sovelluksia Google Play väittää olevansa kuka tuholaisen Trojan.AndroidOS.Ztorg.ad aluksella.

Mukaan Kaspersky, fake Pokémon-Go app on erilaisia ​​mekanismeja, jotta se vaikea löytää.
Mukaan Kaspersky, fake Pokemon Go sovellus on saada erilaisia ​​mekanismeja pahentaa havaitseminen ja analyysi.suurentaa
Kuva: Kasperksy

Vain Juurtumista sitten mainonta

Turvallisuus tutkijat raportoivat, että troijalainen voi rooten Android-laitteisiin. Seuraavat tuholaisten asentuvat näyttää mainonnan. Kaspersky selitti juurta prosessi käsittelee eri haavoittuvuutta vuosilta 2012 2015th Jotka Android-versiot ovat vaarassa siitä, ei tällä hetkellä tiedetä.

Mukaan tietoturva-asiantuntijat, tuholainen vahinkoja työnsä viivästynyt ja salaa ensimmäisen avaamisen jälkeen; Uhrit eivät huomaa mitään sääntöä. Uhreina pitäisi käyttäytyä, Kaspersky ei suoriteta. Olipa poistaa sovelluksen riittävä parantamaan tartunnan kone siis on epäselvä.

Fake Pokémon-go sovelluksen pitäisi pystyä tunnistamaan, onko se on käynnissä todellinen laitteen tai virtuaalikoneessa. Jos jälkimmäinen on kyse, se tulee olemaan mitään suorittamisen, jotta elämän vaikeammaksi tietoturva-asiantuntijat.

Vaaralliset jäljittelee apps Pokémon go-toimintaympäristö on ollut voimassa vuodesta käynnistää pelin: heinäkuussa ajanut tietoturva-asiantuntijat yli 200 fake sovelluksia että Android laitteet voivat sisältää lukot. (Des)