#heiseshow: Onko se nyt virtuaalitodellisuus?

#heiseshow, klo 12 live: Autonomiset järjestelmät - Kohti Skynet?

Viime vuonna yhteensä kolme korkealaatuista VR suojalasit tuli markkinoille, mutta läpimurto jäi toteutumatta. Monissa paikoissa, lasit ovat pölyinen kaapissa. Mikä hätänä, kerromme mielellämme uudessa #heiseshow.

Oikeastaan ​​pitäisi 2017 olemaan vuosi VR lasit: HTC Vive, Oculus Rift ja Playstation VR kolmen laadukkaita tuotteita markkinoille ja sisältö on nyt myös paljon. Mutta vaikka luultavasti muutaman odotettiin niin innokkaasti viime vuosina, virtuaalitodellisuus jää roikkumaan markkinarako. Tämän vahvistaa Viimeaikaisten tutkimusten mukaan myös valmistajien sopeuttaa arvioiden: Eli viime Nokia sanoi hyvästit hänen kalliit VR kamera Ozo ja juoksi satoja sivustoja, koska "VR kehittyvät odotettua hitaammin",

Jälkeen Jan-Keno Janssen oli kolme vuotta sitten varma, että virtuaalitodellisuus olisi menestys, pyydämme, koska hän näkee sen nyt. Ja kuten teollisuus itse arvioi tilannetta? Miksi VR suojalasit huolimatta edullinen laitteita vieläkään massailmiöksi? Meidän täytyy vain odottaa hieman kauemmin otsikkoa tehdä suostuttelun noin intohimoinen pelaaja myös lisätä itsensä VR lasit? On se ehkä ole pelejä, auttaa VR suojalasit murtaa? Ei se ehkä ole laseja, mutta virtuaalitodellisuuden vallitsee muilla tavoin?

Kaikki näihin kysymyksiin myös katsojat keskustelemaan Kristina Olut (@bee_k_bee) ja Martin Holland (@fingolas) kanssa c't päätoimittaja Jan-Keno Janssen (@elektroelvis) uudessa #heiseshow.

#heiseshow? Uutisia & valtapolitiikan

#heiseshow: Uutisia & verkkokäytäntöjä

Torstaisin. Kaksikymmentäneljä. Elävät.H puhuu vieraita uusimmista tekniikan kehityksen ja verkon politiikkaa. voi ennen #heiseshow kautta tweets kanssa hashtagia aikana ja mitdiskutiert lähetyksen jälkeen. #heiseshow siellä ...

  • video aiheita sivu
  • kuten äänipodcast
  • videopodcastina (SD)
  • videopodcastina (HD)
  • iTunes (audio)
  • iTunesissa (SD-video)
  • iTunesissa (HD Video)

Kysymyksiä esiintyjille ja asiakkaat voivat pyytää esityksen aikana YouTubessa chat, vuonna Heise foorumilla Facebookissa tai Twitterissä (hashtagia #heiseshow).

Kysymykset ja kommentit, joita ei ole lähetetty meille suoran lähetyksen aikana, kirjaamme. Yritämme sisällyttää ne nykyisessä ohjelmassa. Lisäksi ehdotettiin aiheita seuraavan numeron ohjelmien välillä ovat aina tervetulleita.

elää joka viikko

#heiseshow virtautetaan joka torstai klo 12 suorana Heise verkossa. Valvojat koostuu Kristina Beer (@bee_k_bee), Volker Briegleb (@briegleb), Martin Holland (@fingolas) ja Jürgen Kuri (@jkuri) järjestää vuorotellen pareittain levitetään noin 30 minuuttia talk show, jossa nykyinen kehitys käsitellään kollegoiden ja virta-vierasta.

Sen jälkeen kun suora lähetys osoittavat kussakin tapauksessa myös etsivät ja -Hear on saatavilla.

Seuraukset ovat valinnaisia ​​muistuma tai etsi komennot SD (360p) vastaavasti HD (720p) valmiina. Linkit RSS-syötteet vastakkaiseen aineiston Box.(MHO)