Esti terrori-iskut: räjähtävien osien tuli Amazon

Amazon

(Kuva: AP, Christoph Schmidt)

Mukaan media raportoi, kauhu epäilee Yamen sanottu hankittavien A kemikaalien räjähteiden valmistamiseen Amazon.

Käytettävien kemikaalien valmistuksessa pommi olisi Schwerin Terrorverdächtigte ostanut Amazon. Peili raportit uusimmassa numerossaan. Oikeusministeri ilmoitti keskiviikkona, että epäilty Yamen A. oli "laajalti Internet postimyyntiyritys" Rikkihappoa ja vety Oxydatorlösung sisältävät tilata. Sekä kemikaalit että tarvittaisiin lisäksi asetonia tuotantoa varten räjähdysaineen triacetone (TATP). On syytä olettaa, että syytetty tarkoituksena on tuottaa näitä räjähteitä. Tätä tarkoitusta varten, myös puhua nimittämisestä lämpömittarilla. Valmistusprosessi on suoritettava jäähdyttäen.

Mukaan Spiegel raportoi tutkintaviranomaisten Saksassa huolissaan siitä, että Amazonin algoritmit ilmeisesti automaattisesti vorschlügen assassiinien muita vaarallisia aineita. Lisäksi rajoituksia voitaisiin mahdollisesti rikotaan myyntiin tiettyjä kemikaaleja.

The Mirror sanoi Amazonin, se tekee yhteistyötä poliisin kanssa auttaa heitä tutkimuksiin. "Yhteydessä viimeaikaisten tapahtumien" tekisi muutoksia verkkosivuilla niin "Tuotteet esitellään asianmukaisella tavalla". Myynti kiellettyjen kemikaalien Internetin vähittäiskauppias väitti teki vastaan ​​peilistä.

Yamen A. pidätettiin Schwerin erikoisjoukkojen johdolla liittovaltion am kulunut tiistaina ja on epäilyttävä, mukaan yleinen syyttäjä suunnittelun Saksassa islamistinen hyökkäys voimakas räjähdysaine ja jo aloittanut valmistelun.(TIG)