#heiseshow: lasikuitu – vertailukohtana laajakaista Internet?

#heiseshow: Conversion Ubuntu - Mitä nyt tapahtuu?

Heise Online on kiistetty intohimoisesti kuituoptista laajennus. kuljettaa kattavuus sitä tai on yhdistelmä erilaisia ​​tekniikoita järkevämpää tarjontaa? Keskustelemme tänään #heiseshow.

Viime päivinä keskustelua laajakaistan on syttynyt päälle Heise verkossa. c't editori Ernst Ahlers kommentoi valtakunnallinen kuituoptista tarjonta eivät ole tarpeen välittömästi ja vectoring ovat perusteltuja - sitten joitakin vastaan ​​ja kannattajia innoissaan. Molemmat verkko asentajat, muut toimittajat ja Breko puhui.

Kommentit nykyisiä tarpeita ja tulevia tarpeita verrataan, keskustellaan kustannukset ja toteutettavuus. Mutta joka lähestymistapa on oikeastaan ​​kaikkein käytännöllisin ja mitä tulee kertoa johtajia? Mikä olisi noin tulevassa koalitiosopimuksissa? Monet pienin askelin ja Technikmix hyödyllinen kuin iso vaivaa selvästi suosii lasikuitu?

Kaikki näihin kysymyksiin myös katsojat keskustelemaan Kristina Olut (@bee_k_bee) ja Jürgen Kuri (@jkuri) kanssa c't päätoimittaja Ernst Ahlers uudessa #heiseshow. Pian kytketään mukaan keskusteluun, me Wolfgang Heer, toimitusjohtaja liiton kuituyhteys (BuGlas)

#heiseshow? Uutisia & valtapolitiikan

#heiseshow: Uutisia & verkkokäytäntöjä

Torstaisin. Kaksikymmentäneljä. Elävät.H puhuu vieraita uusimmista tekniikan kehityksen ja verkon politiikkaa. voi ennen #heiseshow kautta tweets kanssa hashtagia aikana ja mitdiskutiert lähetyksen jälkeen. #heiseshow siellä ...

  • video aiheita sivu
  • kuten äänipodcast
  • videopodcastina (SD)
  • videopodcastina (HD)
  • iTunes (audio)
  • iTunesissa (SD-video)
  • iTunesissa (HD Video)

Kysymyksiä esiintyjille ja asiakkaat voivat pyytää esityksen aikana YouTubessa chat, vuonna Heise foorumilla Facebookissa tai Twitterissä (hashtagia #heiseshow).

Kysymykset ja kommentit, joita ei ole lähetetty meille suoran lähetyksen aikana, kirjaamme. Yritämme sisällyttää ne nykyisessä ohjelmassa. Lisäksi ehdotettiin aiheita seuraavan numeron ohjelmien välillä ovat aina tervetulleita.

elää joka viikko

#heiseshow virtautetaan joka torstai klo 12 suorana Heise verkossa. Valvojat koostuu Kristina Beer (@bee_k_bee), Volker Briegleb (@briegleb), Martin Holland (@fingolas) ja Jürgen Kuri (@jkuri) järjestää vuorotellen pareittain levitetään noin 30 minuuttia talk show, jossa nykyinen kehitys käsitellään kollegoiden ja virta-vierasta.

Sen jälkeen kun suora lähetys osoittavat kussakin tapauksessa myös etsivät ja -Hear on saatavilla.

Seuraukset ovat valinnaisia ​​muistuma tai etsi komennot SD (360p) vastaavasti HD (720p) valmiina. Linkit RSS-syötteet vastakkaiseen aineiston Box.(Cfu)