Färsaaret: Lammas Katso sijaan Google Street View

Färsaaret: Lammas Katso sijaan Google Street View

(Kuva: Färsaaret Tourism Board)

Houkutteleva maisemoitu Färsaaret olivat pitkiä että paikoissa, joissa ei ole Street View autot olivat tiellä. Matkailun asetettu tallennuksia on runsas resurssi saarilla yksi: vapaa-alue lampaita.

Pohjois-Atlantin Islannin ja Norjan, Färsaarten on harvaan asuttua. He vierailivat viime vuonna Google Maps, he eivät löytäneet mitään Street View 360 asteen näkymät. Täällä katsomaan idyllinen ja näyttäviä lumi maisema kaikissa tapauksissa.

Matkailun Färsaarten oli etsimässä ratkaisua pystyä tarjoamaan vaikuttava ja lupaava mainonnan Street View ja löysi 2016 eläinten ratkaisu: saarilla puutteen vuoksi ei-ihmisen saalistajat vapaakäytöksinen lampaita. Heistä on yli 80000 kappaletta (väestöryhmä on vain noin 50000).

He maksoivat joitakin villan ja lihan toimittajat satula kaltainen valmistamia laitteita, joille aurinkokennojen ja 360 asteen kamera asennettiin: Lammas Katso syntyi. Kameran lampaani harhailevat ja otti Street View ladataan automaattisesti Googlen palveluun.

Tällaisessa epätavallinen toiminta Google oli reagoitava - varsinkin vasemmalle toivottaa kamera työtä nelijalkainen villaa toimittajat vasemmalle. He lähettivät kamera auton ja lisälaitteita paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden matkailusta kiinnostuneet tilat saarilla, niin on nyt ihailla lukuisia näkymiä Färsaarten Katunäköala; jotkut ovat ottaneet lampaan (tunnistettavissa ei-naamioitu aurinkokennojen etualalla).

Lammas View julkisuutta näyttää hedelmää: The Washington Post, hotelli varaukset ovat lisääntyneet tänä vuonna noin kymmenen prosenttia. (Rop)