Weekly tarkistus Replay: AMD-Intel, lasikuitu pahaa, XBox yksi

Weekly tarkistus Replay: AMD-Intel, lasikuitu pahaa, XBox yksi

Mikä motivoi Intel yhteistyötä kilpailija AMD? Mikä on paras tekniikka laajakaistan kehittämistä? Mikä on hyvä iPhone X? Kysymykset viikonpäivän ja monia vastauksia.

Intel on ilmoittanut kahdeksannen sukupolven ydin prosessori aikaisin 2018th Integroitu grafiikka yksikkö tulee kilpailija AMD. Martin Fischers luokittelu viestin lähes yhtä usein kuulumaan siihen liittyvän viestin. Hänen jatkaa: Intel voinut olla auki entisen Erzkonkurrenten AMD, se on noin selviytymistä.

kysymys laajakaistaverkkojen käyttöönotto on ollut hyvin kiistanalainen asia tällä viikolla. Meillä alkoi tilalla väärän valinnan c't editori Ernst Ahlers, valokuitu tekniikka laajenee monissa tapauksissa. Se vielä seurasivat muut osuudet näkökulmista Nico Lange maan valta e.V., Heise Online Tekijä Torsten Kleinz, tohtori Stephan Albers teollisuuden yhdistyksen BREKO ja lopulta alkaen c't editori Urs Mansmann.

Myös Heise foorumin aihe keskusteltiin. Forist Hans4dampf on noin yhtä suuri määrä vastusta perustelut osuus Ernst Ahlers. brunoenalsace suosittelee päätöksentekijät katsoa Ranskan naapureita.

kysymys "Mikä on hyvä iPhone X?" on Mac&i-toimituksellisen pitkään vastasi: "IPhone X on selvästi houkuttelevin Apple älypuhelin, joka koskaan. Se tuo taas joitakin etuja verrattuna aiempaan lippulaiva iPhone 8 plus, mutta on huomattavasti pienempi ja kevyempi."

Tehokas grafiikka, mutta jotka eivät johda nervigem puhaltimen melua: Xbox One X Hartmut Gieselmann vaikuttunut. Mutta hän ennustaa pullonkaula.

1 ulos 8

Ensimmäinen pelejä Xbox One X (8 kuvaa)

Forza Motorsport 7

Forza 7: Paina Xbox One X, peli on myönnetty 4K HDR, horisontin ja reitti aidat, mutta ovat 4K tv aliasing vaikutuksia nähty viitteitä siitä, että peli ei ole suoritetuista 4K. Kilpailijoihin verrattuna "Gran Turismo 5" on PS4 Pro nähdä kuvia siis ole aivan niin perfektionisti. Vaan on myös Paska sää ajo GT5 kuitenkin vain silloin, kun aurinko paistaa. Asennus Forza 7 huurtuu noin 95 gigatavua Xbox One X
(Kuva: Microsoft)

Mitä muuta oli tärkeää

Lopullinen pää LiMux: hallinto- ja henkilöstöpoliittinen valiokunta Münchenin Edustajiston on päättänyt luoda yhtenäinen Windows infrastruktuuri vuoteen 2020 mennessä ja antaa nykyisten avoimen lähdekoodin vaihtoehto käydä läpi.

Kuinka on mahdollista, että algoritmit automatisoidut autot voivat ajaa ainakin yhtä onnettomuuksia ihmisen ajurit? Joka tutkii tutkimusprojekti liittovaltion talous- ja autoteollisuuden.

Kuva 1 4

Yhteishanke Pegasus autonomiseen ajo (4 kuvaa)

Ajoneuvon houkutuslintuina Muutamissa tilanteissa voidaan tarkistaa. Testaamaan automaattisia ajoneuvojen muiden automaattisten testien ajoneuvoja käytetään.
(Kuva: H / Torsten Kleinz)

Yli 200000 Cisco kytkimet ovat Internetin välityksellä ja voidaan konfiguroida uudelleen tai kokonaan haltuunsa. Ensimmäiset järjestelmät ovat jo joutunut hyökkäysten, mutta valmistaja ei tarjoa haavoittuvuutta.(Jo)