Yksityisyys Shield: EU: n tietosuojadirektiivin etääntyvät komission

yksityisyyttä Shield

EU: n komissio on transatlanttisen "yksityisyyttä Shield" ensimmäisessä testausselosteen "toiminnallinen" viittasi. EU tietosuojavastaavien valittavat, että arviointi on laadittu ilman niitä.

Oli täynnä kiitosta EU: n oikeus- komissaari Věra Jourová viime viikolla, kun hän ensimmäisen kerran vuosittainen tarkastuskertomus "yksityisyyttä Shield" esittelyyn. Sopimus, joka mahdollistaa laajan siirron yrityksen tietojen EU: n ja USA: n, toimi hyvin, sanoi Tsekin. Brysselin virasto antoi julkilausuman, jossa se myös selittänyt keskeneräisiä kohtia, mutta ilmeisesti ilman ratkaisevaa valvontaviranomaiset jäsenvaltioiden edustajat tietosuojavaltuutettu EU-maiden pesäeron nyt auki tuloksista komissiolle.

Tarkastellessaan kahdeksan edustajaa Euroopan tietosuojaviranomaisten osallistuivat, jotka kootaan 29 artiklan ryhmään. Tämä mukana Saksasta mm työntekijä liittovaltion tietosuojavaltuutettu Andrea Voßhoff. CDU poliitikko nyt korostanut Heise verkossa että mietinnöstä Brysselistä edustajat tietosuojaviranomaisten "olivat mukana vain suhteessa asiaperustaa", Päätelmissä vedettiin mutta ilman niitä ja antaisi niin "yksinomaan komission uudelleen",

Yksityisyyden kannattaa tehdä omat johtopäätös

nykyisin tietosuojan mukana kehittänyt oman raportin ehdotukset päätelmiä näkökulmasta artiklan 29 Guppe sisältäisi sanotaan Bonnin viranomaisille. On Alistuminen marraskuun lopussa neuvoja seuraavassa täysistunnossa valiokunnan ja päätti. Euroopan ja erityisesti Saksan tietosuojavaltuutettu oli aiemmin aina tyytymätön näytetään peräkkäin suunnitelma kallistaa Euroopan yhteisöjen Safe Harbor sopimusta. Advance he uhkasivat viime vuonna oikeusjuttu ja lopulta siunasi yksityisyyden suoja aluksi vain varauksia. Nyt he haluavat pian ilmoittaa ne pitävät nykyisiä suojatoimenpiteitä riittävät.(Stefan Krempl) /(MHO)