Messenger: sähke puolusti salausta vastaan ​​älykkyyttä

Viestipalvelu sähke

(Kuva: AP, Armin Weigel / arkisto)

Venäjän kotimainen älykkyyttä vaatii Sanoman käsityksen välisissä keskusteluissa puhelinnumeroja. Huolimatta hieno, sähkeen toimitusjohtaja jatkaa työtä perustuslaillisten oikeuksien käyttäjiä.

Tuomioistuin Moskovassa on miehittänyt operaattori Messengers Telegram hieno, koska joka ei halua tehdä yhteistyötä Venäjän FSB. Sähkeen maksaa 800000 ruplaa (12000 euroa), koska se ei halua antaa tarvittavat tiedot purkaa viestejä FSB, kertoo venäläinen uutistoimisto TASS. Sähke toimitusjohtaja Pawel Durow halusi mennä vastaan ​​tuomioistuimen päätöksestä valittaa.

Sähkeen kulua Ultimatum

Mukaan virasto raportti on parhaillaan välistä viestintää kuudesta puhelinnumeroita. FSB oli lähestynyt sähke heinäkuussa ja pyydetyt tiedot voidakseen purkaa viestejä käyttäjien välillä. Jälkeen Sanoman joka salli määräajassa, salainen palvelu ryhtyi oikeustoimiin. Sähke haluaa istua vastaan ​​kysyntä FSB puolustaa.

"Halu FSB pääsyä yksityiseen kirjeenvaihtoon yritetään lisätä vaikutusvaltaansa kustannuksella perustuslaillisten oikeuksien ja vapauksien kansalaisten", Durov kirjoitti maanantaina hänen puolella VKontakte. Sähke ei voi antaa pois vahingoittamatta määräajan perustuslaissa televiestinnän salaista pyydetyt tiedot.

Kohdennettu viranomaisten

Kahakka kanssa FSB merkitty toisen kierroksen keskustelussa on pikaviestipalvelua Venäjän viranomaisten kanssa. Kesällä sähke oli rekisteröinyt painostuksesta viranomaiset tietopalvelua ja suostui ottamaan roskapostin vastaisiin toimenpiteisiin, ja levittäminen propagandan tai laitonta sisältöä.

Messenger palveluja, sähke on kritisoitu, koska niitä käytetään myös rikolliset, terroristit ja propagandistit. Joten sähke on laskenut useissa maissa kohteena viranomaiset - esimerkiksi Iranissa. Saksassa, tiedustelupalvelut haluavat kaataa salaus ns lähde TKU: Kun valtio troijalainen että kommunikaatio suoraan laitteeseen mitschneidet ennen sen salattu.(VBR)