Özdemir vaatii enemmän sitoutumista Facebook vihaa sekä yllytystä

Özdemir vaatii enemmän sitoutumista Facebook vihaa sekä yllytystä

Cem Özdemir puheenjohtaja Alliance 90 / Vihreät ja jäsen Saksan liittopäivien

(Kuva: Cem Özdemir)

Poliitikkona turkkilaista alkuperää Cem Özdemir on usein keskustelukumppani, kun se tulee Erdogan ja Turkin. Mutta usein se on tekemistä vihamielisyyttä. Özdemir kehottaa Facebookissa jaTwitter enemmän käyttää sitä.

Vihreä liittovaltion päätoimittaja Cem Özdemir on ajatellut julkisen uhkia ja loukkaukset roolista poliittisen olemassaolon. Esimerkiksi hän ja hänen perheensä olivat hyökänneet massiivisesti Armenian päätöslauselmassa, Özdemir sanoi DPA Stuttgartissa. "Mutta olen iloinen poliitikkoja ja on paljon suunnitelmia. Emmekä saa jättää kentän fanaatikkojen eri puolille."

Loukkauksia ja uhkia

Kesäkuussa 2016 liittopäivillä päätti Özdemir aloitteesta päätöslauselman, että hirmuteot kuten armenialaisten ottomaanien valtakunnan 100 vuotta sitten "kansanmurha" luokittelee. Kysymys aiheutti jännitteitä Saksan ja Turkin. Tähän mennessä vihreän puolueen saa erityisesti Facebookissa solvauksia ja uhkauksia. "Agitaatio netissä usein menee syvälle vyön alle. Elämäni on muuttanut minun näkökulmasta muttei", Özdemir sanoi.

Facebook Käyttäjät voivat kommentoida viestiä Cem Özdemir Facebook-sivuille(Kuva: Facebook)

Jyrkkään tapauksissa Özdemir jätetty maksuja. "Suuntainen näyttö sammuu pyynnön Facebookiin irtisanoa henkilön profiiliin." Facebook ei todellakaan tuntenut hyvää huolta, "enemmän kuin jos pyydän poliitikko", Se oli sekaisin. "Kaikilla kansalaisilla on oltava mahdollisuus puolustaa oikeuksiaan, kun ne ovat uhattuina. Se ei voi olla niin helppoa rikoksentekijät rankaisematta. Facebook tai Twitter're ei Lawless alueilla." Syyttäjäviranomaiset ei aina vastattava mahdollisimman nopeasti toivoisimme.

huonosti varustettu

"Valitettavasti tämä johtuu myös niiden useinkaan henkilöstön", Vihreät sanoi. Armenian päätöslauselmassa katsotaan Özdemir hänen todennäköisesti suurimman poliittisen menestyksen kuin oppositiopoliitikko. "On vedota kanslerille ja vastaan ​​silloinen ulkoministeri - avulla presidentin, presidentti liittopäivien ja muutama "liittolainen" liittopäivillä, jotka ovat työskennelleet lujasti projektiin asti meillä oli yksi päivä vakuuttunut enemmistön."(AP) /(Cfu)