Streaming: EU: n neuvoston sinetöity irronneen geoblocking matkustaminen

streaming-palvelut

Muutaman kuukauden kuluttajat voivat käyttää liittymiä streaming ulkomailla sekä kotona.

(Kuva: AP / Amazon)

EU-maiden on kompromissi asetusehdotuksesta "rajat ylittävä siirrettävyys" sisältöpalveluiden kuten Netflix & Co virallisesti vahvistettu. Uudet säännökset tulevat 2018th

Mukaan EU-parlamentin torstaina ministerineuvosto on suljettu tehdyllä sopimuksella helmikuussa sopimuksen, joka perusteettomia geoblocking tulee päättää suoratoistopalveluita. Asetusluonnoksen "rajat ylittävä siirrettävyys" maksettu online-sisällön mukaan EU: n kansalaiset voivat käyttää online-tilaukset elokuvia, urheilutapahtumia, e-kirjoja, videopelejä tai musiikkia tulevaisuudessa matkustaessaan muihin jäsenvaltioihin. Kuluttua sen julkaisemisesta Euroopan unionin virallisessa lehdessä, sovelletaan ensimmäisen neljänneksen 2018 otti välitön, he tarvitsevat paitsi saattaa osaksi kansallista lainsäädäntöä.

Tarkka määräajaksi luvan ottaa mukaan verkkosisältöä digitaalisten sisämarkkinoiden ole antaneet EU: n lainsäätäjää, he puhuvat "tilapäinen", Paitsi vapaapäivät ovat myös väliaikaisia "Tutkimuksen ja liikematkustajille" käsitellään muissa jäsenvaltioissa. Asetus koskee vain maksullisia palveluita. Yleisradion rahoitetaan lisenssimaksun, voi päättää tehdä ohjelmia vastaavissa oloissa kannettava itse. Kriitikot valittavat, että perustavaa laatua geoblocking ongelma ei ratkea. Kuluttajat voivat edelleen käyttää vain palveluja, joita tarjotaan heidän maassaan.

Tarjoajat, kuten Amazon, Netflix, iTunes, max katedraalit, Sky Go tai Spotify on nyt "asianmukaisia ​​ja suhteellisia toimenpiteitä" ryhtyä tarkistamaan pääasiallinen asuinpaikkakunta käyttäjä ja hänen oikeuksiaan. Tätä kysymystä on pääasiassa sähköisen tunnistusjärjestelmän, maksutiedot, julkisesti saatavilla verotiedot, postiosoitteet, ja IP-osoitteita voidaan käyttää. Palveluntarjoajien on ilmoitettava asiakkailleen siitä, mitä tarkastusmenettelyjä he käyttävät, ja sellaisen "kohtuullinen" varmistaa tietosuojan.(Stefan Krempl) /(VBR)